10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutluyorum

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutluyorum

Gazetecilik tarihi, fikir ve haberi canından değerli bilen, büyük bir özveriyle çalışan erdemli gazetecilerin üstün çabalarıyla yazılmıştır..

Medyası bağımsız, her durumda ve koşulda sağlıklı bir biçimde haber alabilen, tarafsız ve doğru haberler sayesinde yurt ve dünya genelindeki gelişmelerden anında haberdar olan toplumlar sağlıklıdır ve varlığını devam ettirebilir..

Basın çalışanları, fikir ve haber aktarma sorumluluğunu gözeterek, mesleklerini özgürce yerine getirdikleri ölçüde, toplum, meydana gelen gelişmelere ilişkin doğru bir bakış açısına sahip olacaktır.

Toplumun yurt ve dünya genelindeki gelişmeleri sağlıklı bir biçimde takip etmesini sağlayan erdemli gazetecilerin özverili çabaları takdire şayandır.İhtiyaç olan haber akışının,doğru,tarafsız ve hızlı bir biçimde sağlanmasına katkıda bulunun herkes, kutsal bir görevi yerine getirmektedir.

15 Temmuz başarısız darbe girişimi sonrasında ortaya çıkan tabloda, namus timsali basın çalışanları, ortaya koydukları duruşla, millî birlik ve beraberliğimizin teminatı olduklarını bir kez daha göstermişlerdir. Erdemli, onurlu, kahraman gazeteciler, bu süreçte hayatî bir görev üstlendiler; mesleklerini layıkıyla icra ederek, milletimize doğru ve hızlı bir şekilde bilgi edinmesini sağladılar. 

Yurt içinde ve dünya genelinde zor ve olumsuz şartlarda görev yapan, özellikle çatışma bölgelerinde can güvenliklerini riske atarak mesleklerini icra eden tüm basın mensuplarına şükranlarımı sunuyorum.

Bu vesileyle tüm medya mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum.

Başarı dileklerimle…

 

Mustafa Yürekli

Medya Platformu

Kurucu Onursal Başkanı

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler