Adana Büyüksaat Çorbacısında ‘Askıda Yemek’ Uygulaması..

Adana Büyüksaat Çorbacısında ‘Askıda Yemek’ Uygulaması..

Adana'da, Adana iyilik hareketi tarafından başlatılan 'Askıda yemek' uygulaması kapsamında, işletme sahipleri ve hayırsever müşterilerin katkılarıyla ihtiyaç sahipleri günlük olarak iftarlarını açabiliyor Yeni Baraj mahallesi Adana koleji karşısında..

buyuksaat-corbacisi-1.jpeg

Adana’da 'Askıda Yemek' ile Ramazan ayında ihtiyaç sahipleri gülüyor

Adana'da, Adana iyilik hareketi tarafından başlatılan 'Askıda yemek' uygulaması kapsamında, işletme sahipleri ve hayırsever müşterilerin katkılarıyla ihtiyaç sahipleri günlük olarak iftarlarını açabiliyor Yeni Baraj mahallesi Adana koleji karşısında faaliyet gösteren Büyüksaat Çorbacısında askıda yemek uygulaması başlatıldı.

 

İşleme Sahibi ve Adana iyilik hareketi  Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım,  Adana da yürütülen “İyilikte Bir-İz” projesi çerçevesinde askıda yemek uygulaması başlattı.

İslam'ın teşvik ettiği yardımlaşma görevini en iyi şekilde ifa edebilmek için gayret gösterdiklerini dile getiren Yıldırım,

Askıda yemek kampanyası ile her gün 250 kişiye yemek dağıtıyorlar...

Adana baraj yolunda faaliyet yapan Büyüksaat Çorbacısı Ramazan öncesi başlattığı Askıda yemek kampanyası ile Ramazan her gün 250 kişinin evlerine iftarlık dagıtıyor.

buyuksaat-corbacisi-3.jpeg

Adana iyilik hareketi başkanı ve Büyüksaat yemekçilik sahibi Bekir Fevzi Yıldırım her gün bazen hayırseverlerimizin katkılarıyla çoğunlukta kendi imkânlarımızla her gün Suriyeli ve Türkmen mülteci ,öğrenci dul ve yetim ihtiyaç sahibi 250 kişiye iftar öncesi yemek gönderiyoruz.

Büyüksaat çorbacımızda askıda yemek projemizle, Balcalı hastanesi hasta yakınlarına, Sokakta kalanlara, Yetim, dul ve yaşlı ihtiyaç sahiplerine, kağıt ve atık toplayıcılarına, Sıcak yemek,  dağıtımını yaptıklarını, bazen kendi imkanlarımız, bazen hayırseverlerimizin destekleri ile devam ediyoruz. ”dedi

 Günlük olarak ihtiyaç sahibi 20 ailenin karınlarını doyuran Bekir Fevzi Yıldırım, Ramazan ayında daha çok aileye ulaşabilmek için bu uygulamayı sosyal medya hesaplarından paylaştı. Paylaşımı çok sayıda insan beğenip paylaşınca askıda yemek uygulamasına geçildi. Lokantaya gelen müşteriler yemeklerini yedikten sonra hesabı öderken, fazladan verdikleri para askıda yemek uygulamasına aktarılıyor ihtiyaç sahipleri için bedava yemeğe dönüştürülüyor. Askıda yemek kampanyası ile 3 çeşit yemek adrese teslim 6 tl..Bu arada işletmemizde de Çukurova üniversitemizde okuyan uluslararası ögrencilere her gün ücretsiz iftar veriyoruz. Bu kampanyamıza bazen hayırseverlerimiz de destek oluyor.Hayırseverlerimiz dagıtıma bizzat kendileride iştirak ediyorlar  3 çesit yemek götürdügümüz ihtiyaç sahiplerinin bazılari Evlerinde ki piknik tüpü ile imkanlar ölçüsünde tek çeşit yemek yapıyoruz Bekir kardeş sayesinde Ramazanda iftarda 3 çeşit yemekle iftar yaptıklarını ve bu uygulamadan dolayı sayın Yıldırıma ve katkı koyan hayırseverlere dua ettiklerini belirtti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler