'Adana İmam Hatip Lisesi Mezunları Pilav Günü’

'Adana İmam Hatip Lisesi Mezunları Pilav Günü’

ÖNDER Adana İmam Hatipliler Derneği ADİM-DER Mezunlar Pilav Günü Etkinliğine Bürokrat, Akademisyen ve Adana İHL Mezunları Katıldı.

Tepebağ Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe, Adana Milli Eğitim İl Müdürü Turan Akpınar, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, İmam Hatip Lisesi Mezunları katıldı.

WEB TV ADANAPOST - 'Adana  İmam Hatip Lisesi Mezunları Pilav Günü’

hocalar.jpg

Adana İmam Hatip Lisesi Öğretmenleri, Mehmet Demir, Erol Sevim, Ramazan Dönmez, Muhammed Kumbasar, Eyüp Yıldırım, İdris Taşpınar, Ahmet Taş, Fazlı Korkmaz, İrfan Uysal, Recep Yürür ve ismini sayamadığımız Öğretmenlerle öğrencileri buluşup eski günleri yad ettiler.

ugucu.jpg

Musin Bulutgöçer, Süleyman Çalışkan, Mehmet Barış, Muammer Avşar, H.Ali Erdoğan, Nurettin Karaca, Mehmet Bağcı, Abdüssamet Demir, Celal Turan, Mahmut Üğücü, Abdullah Özcan, Bekir Fevzi Yıldırım, Cahit Tekin, Mehmet Kuşcu, İsmail İlitaş ile eski ve yeni öğrencilerin katıldığı etkinliğin açılış konuşmasını ADİM-DER Başkanı Veyis Şahin yaptı.

mehmet-demir.jpg

Başkan Şahin: "İmam Hatip bizler için bir sevdadır. O nedenle mezun olduktan sonra bile kopamadık. Yönetim kurulumuzla birlikte, bu ilim yuvasının her zaman emrinde olmaya devam edeceğiz Etkinliğimize katılan kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve  tüm mezunlarımıza teşekkür ediyoruz. Organizasyonda büyük çaba sarf eden yönetim kuruluma ve okul idaresine teşekkür ediyorum." dedi.

mudru3.jpg

Adana Milli Eğitim İl Müdürü Turan Akpınar, İmam Hatip Lisesi'leri değerli insan yetiştirmiş bir ilim yuvası olduğunu belirtti.  Akpınar,"Daha önce bu okullardan mezun olup, farklı makam ve mevkilerde, iş kollarında insanlarımıza hizmet eden arkadaşlarımız var. Bu ilim yuvaları vatandaşlarımızın gönlünde taht kurmuş, güzel eğitim kurumlarıdır. Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi devam ettirsin" dedi.

avsar.jpg

Konuşmaların ardından MEB İl Müdürü Akpınar, ADİM-DER Başkanı Veyis Şahin ile birlikte etkinliğe katılan mezunlara pilav dağıttı.

sahin-2.jpg

Proğram öncesi Mehteran Takımı Marş dinletisi, İstiklal Marşı ve Kur'an Kerim Tilavetinden sonra konuşmacılar günün anlam ve önemini ifade ettiler. Proğram, Dua ve Mehteranın hücum marşı ile son buldu.

ihl-001.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler