Adana'da kadınların bıçaklı kavgasına ilişkin dava

Adana'da kadınların bıçaklı kavgasına ilişkin dava

 Kısa boylu ve zayıf olması nedeniyle kendisiyle alay ettiği gerekçesiyle ağabeyinin eski sevgilisi ve kavgayı ayırmaya çalışan arkadaşını bıçakla...

 

Kısa boylu ve zayıf olması nedeniyle kendisiyle alay ettiği gerekçesiyle ağabeyinin eski sevgilisi ve kavgayı ayırmaya çalışan arkadaşını bıçakla yaraladığı ileri sürelen sanığın 22 yıl hapis istemiyle yargılanmasına başlandı

 

ADANA (AA) - Adana'da, kısa boylu ve zayıf olması nedeniyle "tipine bak" diyerek kendisiyle alay ettikleri gerekçesiyle  ağabeyinin eski sevgilisi ile arkadaşını bıçakla yaraladığı ileri sürelen sanığın, 22 yıl hapis istemiyle yargılanmasına başlandı.

 

Adana 5.Ağır Ceza Mahkemesindeki ilk duruşmaya, tutuklu yargılanan Remziye Demir, olayda yaralanan Serap B. ve Çiğdem A. ile tarafların avukatları katıldı.

 

Mahkeme heyetinin söz verdiği sanık, bir iç giyim mağazasında tezgahtar olarak çalıştığını, ağabeyinin eski sevgilisi Serap B'nin, çalıştığı mağazanın önünden kardeşi D.B'yle geçerken kendisine hakaret ve küfür ettiğini iddia etti.

 

İki kardeşin kısa boylu ve zayıf olması nedeniyle "tipine bak" diyerek kendisiyle alay ettiklerini ileri süren Remziye Demir, "Tepki vermedim. Daha sonra iş yerimin önünde yine hakaret ve küfür ettiler. Bana saldırdılar. Ne yapacağımı bilemedim. Kendimi korumak ve onları korkutmak için çakı bıçağımı çıkartıp salladım. Serap’a isabet etti, iş arkadaşım Çiğdem de bizi ayırırken yaralandı. Pişmanım. Kasten yapmadım" ifadesini kullandı.

 

Mahkeme heyeti, 22 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı 4 Ekim’e erteledi. 

 

Merkez Seyhan ilçesi Kocavezir Mahallesi'nde Remziye Demir, 11 Mayıs’ta kavga ettiği ağabeyinin eski sevgilisi Serap B'yi kalbinden bıçakladığı, kavgayı ayırmaya çalışan iş arkadaşı Çiğdem A'yı da elinden yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınmıştı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler