Adana'da lisedeki cinayet davası

Adana'da lisedeki cinayet davası

 Lisede okul arkadaşını bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı ADANA (AA) - Adana'da lisede tartıştığı...

 

Lisede okul arkadaşını bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı

 

ADANA (AA) - Adana'da lisede tartıştığı okul arkadaşını bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanık, ilk kez hakim karşısına çıktı.

 

Adana 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık C.G. (16) ile avukatı katıldı.

 

C.G. savunmasında, maktul Yusuf Gülaydın (15) ile aynı okulda öğrenci olduklarını belirtti.

 

Kendisinin lise bir, Gülaydın'ın ise 3. sınıfta öğrenim gördüğünü dile getiren C.G, "Daha önce bana sigara paketi fırlattığı için tartışmıştık. Bunun dışında bir kavgamız olmadı. Olay günü sıra taşıma yüzünden tartıştığım Yusuf küfür etti, 4-5 arkadaşıyla beni dövdüler. Okulun dışında bulduğum ve öğretmenlerime vermek üzere aldığım bıçakla kendimi savunmak amacıyla bir kez Yusuf'a vurdum. Korkup, kaçtım. 3 gün sonra polise teslim oldum. Çok pişmanım." dedi.

 

Tanıkların da dinlendiği duruşma, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilerek, dosyadaki eksiklerin giderilmesi için ertelendi.

 

Akkapı Anadolu Endüstri Meslek Lisesinin ikinci katında 8 Nisan'da lise öğrencisi C.G, sıra taşıma yüzünden tartıştığı arkadaşı Yusuf Gülaydın'ı göğsünden bıçakla yaralamıştı. Yaralı öğrenci, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler