Adana'daki cinayet

Adana'daki cinayet

Bir gencin bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili soruşturmada adliyeye sevk edilen 8 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

ADANA (AA)

- Adana'da bir gencin bıçaklanarak öldürüldüğü kavgaya karışan 3'ü Suriye uyruklu 8 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Merkez Yüreğir ilçesinde, önceki akşam iki grup arasında çıkan kavgada Yahya Kırlangıç'ın (18) bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında 5 kişi daha gözaltına alındı.

Emniyette işlemleri tamamlanan Suriye uyruklu İmad H. (27), Omar A. (23) ve Velid N. (19) ile maktulün 5 arkadaşı sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimine getirildi.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, nöbetçi mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Merkez Yüreğir ilçesi Yeşilbağlar Mahallesi'nde iki gün önce çıkan kavgada bıçakla yaralanan Kırlangıç, kaldırıldığı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmiş, soruşturma kapsamında kavgada bıçağı kullandığı ileri sürülen Suriye uyruklu İmad H. (27) ile Omar A. (23) ve Velid N. (19) gözaltına alınmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler