Akamder de geleneksel iftar

Akamder de geleneksel iftar

 Akamder ve Dokuzoğlu Isıtma Soğutma işbirliğinde Ramazanın hay’r ve bereketi geçtiğimiz hafta sonunda Öztürk Metrelik Kebapta attı.AKAMDER DOKUZOĞLU...

 

Akamder ve Dokuzoğlu Isıtma Soğutma işbirliğinde Ramazanın hay’r ve bereketi geçtiğimiz hafta sonunda Öztürk Metrelik Kebapta attı.

AKAMDER DOKUZOĞLU İŞBİRLİĞİ!

RAMAZAN’IN EN ANLAMLI İFTARI!

DUYGU VE GURUR DOLU İFTAR!

Akamder de geleneksel hale gelen 9. İftar etkinliği geçtiğimiz hafta sonunda Menderes Kıyısındakinefis lezzet ve manzaraya sahip olan güzide mekânÖztürk Metrelik Kebap restoranda yapıldı.Akamder üyeleri ve Bürokrasinin önde gelen isimlerinin de bir araya geldiği iftarın konukları çok özeldi. Konuklar Adana Huzurevi sakinleri ve Kimsesiz çocuklar yurdunda barınan delikanlı kardeşlerimizdi.

İftarın manevi yönü ve konukların mutlu sevinç dolu görüntüleri katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. İftar yemeğinin sponsorluğunu üstlenen Adana nın önde gelen firmalarından Dokuzoğlu Isıtma ve Soğutma şirketi sahipleri Çetin Ever ve Nida Ever mükemmel ev sahipliği gösterdiler.

İftarın Bürokratik konukları ise Ahmet Beyoğlu Adana Vali yardımcısı ve YİKOP Başkanı, Mevlüt Aydın DSİ 6. Bölge Müdürü, Hasan Güneş İller Bankası Adana Bölge Müdürü, Ahmet Tunalı Adana Vergi Dairesi Başkanı, Etem Boz Orman ve Su işleri7. Bölge Müdürü, Dr. Lütfi Altınsu Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri, Hasan Yıldız MTA Doğu Akdeniz Bölge Müdürü, Veysel Gül İş Teftiş Grup Başkanı, Recep Kurtoğlu İl Dernekler Müdürü, Hüseyin Ersoy YİKOP Müdürü, Yıldırım Üzümcüoğlu TAGO Müşavirlik Bölge Müdürü, Erdal Dingil Orman Bölge Müdür yardımcısı, Hasan Telli Orman Bölge Müdür yardımcısı, Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdür Nurdan Avcı , Kızılay Başkanı Ramazan Saygılı idi. Yemekte konuşma yapan Vali Yardımcısı Ahmet Beyoğlu “ Adana da son yıllarda Akamder’in sosyal ve etkin programlarla Adana ya koyduğu değeri vurgulayarak 9. Geleneksel iftar yemeğine katkı koyan Dokuzoğlu firmasını “kutladı.

Akamder Başkanı Mustafa Karslıoğlu ise konuşmasında” akşamın ehemmiyetini ve manevi hazzını dile getirerek iftar yemeğinin sponsorluğunu üstlenen Dokuzoğlu şirketine teşekkür “ederek “ bu tür sosyal etkinliklerin Akamder olarak artarak devam edeceğini “ açıkladı.

Bina İçi DOĞALGAZ, KOMBİ ve RADYATÖR, İnşaat Projeleri Kalorifer Tesisatları, Sıhhi Tesisat, Merkezi Isıtma Kazan Grupları satış ve montajı, 25 yıllık Mekanik Tesisat tecrübesi ile Bireysel Isıtma sektöründe DOĞALGAZ, KOMBİ, RADYATÖR, Anahtar teslim işleri ve İnşaat aşamasındaki Müteahhit projelerin Tüm Mekanik Tesisat işleri (Kalorifer - Pis Su - Temiz Su - Yangın Söndürme ve Spring Tesisatları - Soğutma Klima Alt Yapı Tesisatları - Merkezi Isıtma Kazan Daireleri - VRV Soğutma Sistemleri - Temiz Su ve Yangın Su Depoları Hidrofor Sistemleri temin ve montaj işlerini ANAHTAR TESLİM çalışmalarını yürüten DOKUZOĞLU Isıtma Soğutma şirket sahipleri Çetin ve Nida Ever ise açıklamalarında “ Adana ve Bölgeye Yüksek standartlı, kaliteli hizmet, kaliteli malzeme kullanarak müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak, Müşterilerimizin zamanına ve haklarına saygı duymak, İnsanlığa, çevreye ve evrensel değerlere olan sorumluluklarımızı yerine getirmek olduğunu ifade ederek böyle önemli bir etkinliğe fırsat veren Akamder ve konuklarına “ teşekkür ettiler.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler