AKAMDER üyelerine Eğitim!

AKAMDER üyelerine Eğitim!

 Yönetim daha kaliteli olacak!Çukurova Kalkınma Ajansı AKAMDER işbirliğiYerel potansiyeli harekete geçirme ve yerel kalkınmayı gerçekleştirme rolünü...

 

Yönetim daha kaliteli olacak!

Çukurova Kalkınma Ajansı AKAMDER işbirliği

Yerel potansiyeli harekete geçirme ve yerel kalkınmayı gerçekleştirme rolünü üstlenen Çukurova Kalkınma Ajansı, Adana Kamu Müteahhitlerinin hazırlamış olduğu ''Kalite Yönetimi, Stratejik Yönetim Planlama'' eğitim projesini onayladı.

Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Dr. Lütfi Altunsu “Bu eğitimin Adana Kamu Müteahhitlerinin eğitim bilgi birikim ve donanımlarına önemli katkı sağlayacak olması hizmet verimliliğini ve kalitesini artıracaktır.” Dedi.

Akamder Başkanı Mustafa Karslıoğlu ise konu ile açıklamasında “ Sektörün sorunlarını daha yakından takip etmek, ilgili mercilere duyurmak amacımız temel hedefimizdir. Kuruluşundan bu yana birçok yaraya parmak basan, sorunlara çözüm getiren çalışmalarıyla AKAMDER, sektörünün problemlerini çözmek için eğitim konusunda bu tasarıyla STK olarak Adana da ilkleri yaşatıyoruz. Eğitimi projemiz yaklaşık 20 Haziranda başlayacaktır. Akamder toplantı salonunda '’Kalite Yönetimi, Stratejik Yönetim Planlama’' eğitimimizin üyelerimize çok önemli katkılar sağlayacaktır. Çukurova Kalkınma Ajansının desteği içinde teşekkür ediyoruz”  dedi.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler