ALJ Finans, Otomotiv Finansmanında Dönüşüm ile Dijital Sahnede

ALJ Finans, Otomotiv Finansmanında Dönüşüm ile Dijital Sahnede

Avrupa'nın en büyük 6. yazılım firması Asseco SEE tarafından düzenlenen Dijital Sahnede Neler Oluyor konferansı finans dünyasının önde gelen profesyonellerini bir araya getirdi.

Konferansa ana konuşmacı olarak, dünyanın en büyük özel sermayeli otomotiv distribütörlerinden ALJ Grubu bünyesinde faaliyet gösteren ALJ Finans CEO’su Nilüfer Günhan, “Finansman Sektörünün Gelişimi” konulu vizyoner konuşması ile katıldı.

Nilüfer Günhan konuşmasında, finansman sektöründeki dijital değişimin, finansman şirketlerinin satış noktasında sunduğu uçtan uca kredi hizmeti sayesinde başladığını ve tüketicilerin kullandığı mobil aplikasyonlar ile devam ettiğini anlattı. Günhan, önümüzdeki dönemde, finansman şirketleri, bankalar, sigorta şirketleri ve finteklerin yaratacağı işbirliği ve sinerji sayesinde, tüketicilerin bütçelerini ve yatırımlarını tek bir ortamda yönetebilmelerine yönelik sunulacak girişimlerin, dijital dönüşüm açısından önemli bir adım olacağını açıkladı.

ALJ Finans’ı konferansda ağırlamaktan gurur duyduklarını belirten Asseco SEE Ülke Müdürü Hatice Ayas, “Değerli iş ortağımız ALJ Finans ile olan işbirliğimiz, kendi bünyemizde geliştirdiğimiz tüketici finansmanı yazılım çözümü FinanceFlex® ile başladı. Otomotiv kredisinde uzman olan ALJ Finans’ın  finansal süreçleri için hızlı, kaliteli ve güvenilir bir altyapı sunuyoruz” dedi.  

Dijital Çağda Tüm Finansal Süreçler Tek Noktada Birleşiyor

Asseco SEE tarafından geliştirilen FinanceFlex® çözümü, kurumların tek ekran üzerinden tüketici finansmanlarını hızlı ve kolay yönetebilmelerini sağlıyor. Veri tabanı, muhasebe işlemleri, yasal mevzuat uygulamaları gibi özellikleri yönetebilmeye imkân tanıyan FinanceFlex® , bütün bileşenleri tek noktada birleştirerek, kaliteli hizmet anlayışının hayata geçirilebilme avantajı sunuyor. Dijital platform üzerinden, mobil cihaz kullanarak yer ve zaman bağımsız kurumlara iş süreçlerini yönetme imkânı tanıyan çözüm, ihtiyaçların doğru ve güvenilir olarak sürdürülmesine olanak tanıyor.  

ALJ Finans Hakkında:  ALJ Finans, 2013 yılından bu yana %100 ALJ Grubu sermayeli Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş.’nin iş ortağı olarak Toyota, Lexus, Otoshops bayileri ve müşterilerine kolay başvuru imkanı, hızlı değerlendirme süreçleri, rekabetçi koşulları, uzman ve deneyimli kadrosu aracılığı ile otomotiv kredisi hizmeti sunan bir finansman şirketidir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler