ASİM'den ‘Bütün Yönleriyle Hz. Muhammed (s.a.v)’i Anlamak’ Konulu Program Yapıldı

ASİM'den ‘Bütün Yönleriyle Hz. Muhammed (s.a.v)’i Anlamak’ Konulu Program Yapıldı

ASİM tarafından düzenlenen, ‘Bütün Yönleriyle Hz. Muhammed (s.a.v)’i Anlamak’ Konulu Programda, İlahiyatçı Yazar İdris Tüzün ve Muhammed Mustafa Korkmaz hoca efendinin konuşmacı olarak katıldı. Programa Grup Kervan İlahileri ile geceye renk kattı..

tuzen-2.jpg

WEB TV ADANAPOST - ASİM Genel Başkanı Mahmut Eraslan'ın Açılış Konuşması..

https://youtu.be/ Gurup Kervan İlahi /ASİM /2QC4lX97txk

‘Bütün Yönleriyle Hz. Muhammed (s.a.v)’i Anlamak’

Adana Sivil İnisiyatif Meclisi (ASİM) tarafından düzenlenen, ‘Bütün Yönleriyle Hz. Muhammed (s.a.v)’i Anlamak’ Konulu Programda, İlahiyatçı Yazar İdris Tüzün ve Muhammed Mustafa Korkmaz hoca efendinin konuşmacı olarak katıldı. Programa Grup Kervan İlahileri ile geceye renk kattı..

(ASİM) tarafından düzenlenen, ‘Bütün Yönleriyle Hz. Muhammed (s.a.v)’i Anlamak’ Konulu Programda, Açılış Konuşmasını ASİM Genel Başkanı Mahmut Eraslan Yaptı.

 

eraslan-006.jpg

Eraslan Konuşmasında:

“'Allah kuranı kerimde peygamberimiz için  biz seni alemlere rahmet olarak gönderdik.' diyor. Suszuluktan ölmek üzere olan köpege kuyuya inerek su veren adama cennet ile müjdelerken bir kediye işkence yapan kadına azbı işaret eden peygamberimiz 'Ben güzel ahlakı tamamlamak için gönderildim.' diyor.

 

eraslan-1-001.jpg

İslam kaynaklarımız onun güzel ahlakından davet çalışmalarından bizlere haber veriyor  o çok iyi  bir davetçi, çok iyi bir tüccar  çok iyi bir eş  çok iyi bir baba çok iyi akraba çok iyi komşu onu tanıyan herkez ondan emin ya biz onun takipçileri sevenleri olarak ne durumdayız..

Bizim çevremizdedeki insanlar bizden eminler mi bize güveniyorlarmı. eşimiz iş arkadaşlarımız akrabalarımız insanlar bizden eminlermi?

Biz hangi özelliklerimiz ile çok iyiyiz bu sorulara cevap aramalıyız selam olsun ümmet kardeşlik  bilinci le sorumluluklarını yerine getirenlere selam olsun kuran ve sünnet üzere yol yürüyenlere selam olsun ona tabi olanlara..”dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler