Ataşbak , Askf Yöneticilerini Kabul Etti

Ataşbak , Askf Yöneticilerini Kabul Etti

Adana Askf Başkanı Bozan:“Her zaman Her Sorunumuzda Yanımızda Olan ve Adana Sporuna Önemli Katkısı Bulunan Ataşbak’ın HizmetleriniAsla İnkar Edemeyiz”

Adana Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yöneticilerini makamında kabul etti.

 Ziyarette Adana ASKF  olarak bundan sonra yapılacak çalışmalar ve projeler hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a  bilgi sunularak, Adana Amatör spor camiası olarak yaşanan  sıkıntılar da masaya yatırıldı ve çözüm yolları konuşuldu.

İl Spor Müdürlüğü ile ASKF’nin  her zaman beraber hareket etmesi gerektiğini  dikkati çeken Bozan şöyle devam etti:

“Her zaman Her Sorunumuzda Yanımızda Olan ve Adana Sporuna Önemli Katkısı Bulunan Ataşbak’ın Hizmetlerini  asla İnkar edemeyiz. Amatörler son yıllarda daha sağlıklı koşullarda spor yapıyorlarsa bunu Ataşba’a borçluyuz. Tesislerin tamamı amatör sporlar tarafından en iyi şekilde kullanılmakta olup Spor  İl Müdürümüz Ataşbak'tan çok memnun ve mutluyuz. Dileğimiz bu ilişkilerin ve birlikteliğimiz daha da gelişerek sürmesidir.”

-“Adana Sporunun Gelişmesinde Amatör Spora  Çok İş Düşüyor”-

Geçtiğimiz hafta yapılan olağan kongre ile seçilen  ASFK Başkanı Ahmet Bozan ve yönetim kurulu üyelerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak kutlayarak yeni görevinde başarılar diledi.Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman ASKF yanında olduklarını kaydetti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak, ziyaretten duyduğu memnuniyete değinerek, amatörler olmadan profesyonellerin olamayacağını söyledi.

Sporda taban birlikleriyle ilişkilerin üst düzeyde olduğuna dikkati çeken Ataşbak, ziyaret sırasında şunları kaydetti:

“Makamlar geçici, hizmetler kalıcıdır. Ülke sporun gelişmesinde amatör spora çok iş düşüyor . Ekip çalışmasıyla Adana’ya kalıcı eserler kazandırdık. Yakın hedefte Sarıçam İlçesi’nde 33 bin kişilik kapsamlı yeni stat, İkibinevler Mahallesi’nde 7 bin 500 kişilik spor salonu ve spor kompleksi, ayrıca 2 bin 500 kişilik yüzme havuzu yapıyoruz. Buraları gençlerin ve amatörlerin hizmetine sunacağız. görevim süresinde kapım her zaman amatör spor kulüpleri yöneticilerine açık oldu.  Her şeyi tek başıma yapmadım. Bu ilişki ve diyaloğu asla koparmayacağız.”

ASKF Başkanı Bozan tarafından spora katkılarından dolayı Ataşba'a, Yönetim Kurulu adına çiçek takdim etti.

-ZİYARETTE KİMLER BULUNDU?-

Ziyaret ASKF  Başkan Vekili Tufan Boydağ , 2.Başkan  Ergin Ulun ,Başkan Yardımcıları Bilal Taşdurmalı ve Mehmet Ali Bozkır , Eğitim Sekreteri  Hüseyin Arat, Mali Sekreteri  İbrahim Tüten, Futbol Federasyonu Adana İl Temsilcisi Bülent Oymacı' da hazır bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler