Ataşbak: “Fatih Kamuz’a Destek İçin İmkânlarımızı Seferber Edeceğiz”

Ataşbak: “Fatih Kamuz’a Destek İçin İmkânlarımızı Seferber Edeceğiz”

Bedensel Engelli Bilek Güreşçisi Fatih Kamuz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak’ı Ziyaret Etti

-Ataşbak: “Fatih Kamuz’a Destek İçin İmkânlarımızı Seferber Edeceğiz”

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, 5 Türkiye, 2 Avrupa ve 2 Dünya Şampiyonluğu bulunan engelli bilek güreşi sporcusu Fatih Kamuz’u makamında kabul etti.

Ataşbak, bu güne kadar destek oldukları Fatih’in yeni başarılar elde edebilmesi için tüm imkânları seferber etmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Herkesin spor yapabilmesi için gerekli olanakları sağladıklarını ifade eden Ataşbak, “ Sporcumuz Fatih Kamuz hem kentimizde hem de ülkemizde bizleri en iyi şekilde temsil etmiştir. Alınan şampiyonluklar kolay elde edilmiyor. Bu başarıları asla göz ardı edemeyiz. Sporcumuza Avrupa Şampiyonasında başarılar diliyorum. İnanıyorum ki burada başarılı bir mücadele sergileyerek bizleri gururlandıracaktır” diye konuştu.

Kamuz; “Bu can bu bedende olduğu sürece ülkemi temsil etmeye devam edeceğim”

Avrupa ve dünya şampiyonu ünvanlı sporcu Fatih Kamuz, Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları kaydetti.

"Öncelikle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. 26 Mayıs - 3 Haziran tarihleri arasında Bulgaristan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonasına hazırlanıyorum. Çalışmalarımda benden desteklerini esirgemeyen başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz olmak üzere, yanımda olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Bana inanan, güvenen insanları mahcup etmeyerek, Bulgaristan’dan da Allah’ın izniyle şampiyon olarak döneceğime inanıyorum. Bu can bu bedende olduğu sürece ülkemi sonuna kadar başarıyla temsil etmeye devam edeceğim."

Ayrıca ziyarette, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel’de hazır bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler