Avcı: “Devlet Bahçeli, siyasetin emin kişisidir!”

Avcı: “Devlet Bahçeli, siyasetin emin kişisidir!”

24 Haziran seçimlerine büyük önem veren MHP Adana İl Başkanlığı, “Kadın gücünün” de sahaya yansıtılması için özel bir proje geliştirdi. Buna göre, teşkilatlarda ve bağlı kurumlarda yönetici, bürokrat konumunda olanların eşlerine de sorumluluk veriliyor.

mhp-adana-004.jpg

MHP Adana İl Başkanı Avcı “Milliyetçi Hareket Partisi’nin her mensubu çok şanslı. Çünkü, her konuda emin olduğumuz bir liderimiz var. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, siyasetin emin kişisidir. Masanın önünde ne konuşursa, ardında da aynısını konuşur. Batıda ne derse, Doğuda da aynısını söyler. O öyle bir liderdir ki; devletin verdiği maaşı çocuklara burs olarak dağıtır, Dünya malına dönüp bakmaz, her şartta ‘Önce ülkem ve milletim’ der. O, hayatını ülkesine adamıştır. Türkiye’yi maceraya sürükleyecek hiçbir projeye imza atmaz. Dolayısıyla MHP ve Cumhur İttifakı için yakınlarınızdan, çevrenizden destek isterken, zerre kadar tereddüt etmeyin. Bu yol dikenli ama temizdir, bu yol yokuş ama kutludur. Yolunuz, bahtınız açık olsun.” dedi.

Avcı:

“Devlet Bahçeli, siyasetin emin kişisidir!”

Avcı: “Zerre kadar tereddüt etmeyin!”

MHP Adana’da kadın gücü hareketi!

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı, partili kadınların da bu seçimde etkin görev alması için özel bir proje geliştirdi. Buna göre, teşkilatlardaki tüm yöneticilerin ve yerel idarelerdeki bürokratların eşlerinin de sahada görev almasını temin amacıyla çalışma başlatıldı.

YÖNETİCİ EŞLERİ DE SAHAYA ÇIKIYOR

Bu kapsamda, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün bürokratların eşlerine yönelik düzenlediği toplantının ardından MHP Adana İl Başkanlığı’nda da yönetici eşlerine sunum yapıldı. İl yönetim kurulu üyelerinin eşleri için özel bir program düzenlendi. İl binasında yapılan ve MHP SKM Başkanı Ahmet Erdoğan’ın organize ettiği toplantıda İl Kadın Kolları Başkanı Dudu Yaşar, Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Parlak, Yüreğir İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Gündoğdu ve Sarıçam İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Kocatürk de hazır bulundu.

AVCI: BAHÇELİ, SİYASETİN EMİN KİŞİSİDİR

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli liderliğinde verilen mücadeleyi anlattı. Avcı “Milliyetçi Hareket Partisi’nin her mensubu çok şanslı. Çünkü, her konuda emin olduğumuz bir liderimiz var. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, siyasetin emin kişisidir. Masanın önünde ne konuşursa, ardında da aynısını konuşur. Batıda ne derse, Doğuda da aynısını söyler. O öyle bir liderdir ki; devletin verdiği maaşı çocuklara burs olarak dağıtır, Dünya malına dönüp bakmaz, her şartta ‘Önce ülkem ve milletim’ der. O, hayatını ülkesine adamıştır. Türkiye’yi maceraya sürükleyecek hiçbir projeye imza atmaz. Dolayısıyla MHP ve Cumhur İttifakı için yakınlarınızdan, çevrenizden destek isterken, zerre kadar tereddüt etmeyin. Bu yol dikenli ama temizdir, bu yol yokuş ama kutludur. Yolunuz, bahtınız açık olsun.” dedi.

ERDOĞAN’DAN KADINLARA ÖNERİLER…

MHP Adana SKM Başkanı Ahmet Erdoğan da, seçim çalışmasının nasıl yapılacağını, nelere dikkat etmek gerektiğini anlattı. Erdoğan “Sayın Genel Başkanımızı ve MHP’yi partinin yayın organlarından, sosyal medya hesaplarından düzenli olarak takip edin. Zamanınızı planlayın. Kimlere gideceğinizi önceden belirleyin. Hangi mesajları vereceğinizle ilgili çalışma yapın. Anlatmaya en yakınlarınızdan başlayın. Komşuları, akrabaları asla ihmal etmeyin. Bir oy deyip geçmeyelim. Kadınların gücüne inanıyor ve sizlere güveniyoruz.” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler