Bakan Çelik'ten taziye ziyaretleri

Bakan Çelik'ten taziye ziyaretleri

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Çelik, kayınvalidesi vefat eden Seyhan Belediye Başkanı Karalar ile trafik kazasında yaşamını yitiren AK Parti Yeşilevler Mahallesi teşkilat başkanı Yoldaş'ın yakınlarına başsağlığı ziyaretinde bulundu

ADANA (AA) - Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, kayınvalidesi vefat eden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile trafik kazasında yaşamını yitiren AK Parti Yeşilevler Mahallesi teşkilat başkanı Mehmet Yoldaş'ın yakınlarına taziyelerini iletti.

Bazı programlara katılmak için Adana'ya gelen Bakan Çelik, Yeşilova Mahallesi'ndeki taziye evine giderek iki gün önce kayınvalidesi Zahide Badur vefat eden Seyhan Belediye Başkanı Karalar'a başsağlığı diledi.

Daha sonra trafik kazasında yaşamını yitiren AK Parti Yeşilevler Mahallesi teşkilat başkanı Mehmet Yoldaş için kurulan taziye çadırına giden Çelik, burada Yoldaş'ın ağabeyi Ahmet Yoldaş'a taziyelerini iletti.

Bakan Çelik, yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da başsağlığı dileklerini ileterek, "Allah rahmet eylesin. Ölüm Allah'ın emri. Gönül isterdi ki bugün aramızda olsun, hep beraber olalım ama kader böyle. İnşallah Cenab-ı Allah bu kardeşimizi rahmetiyle, cennetiyle mükafatlandırsın. İnşallah Peygamber Efendimiz'e komşu olur. İnşallah öbür dünyada böyle bir mecliste hep beraber oluruz. Bütün ailesine, sevenlerine, teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun." ifadesini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler