Başkan Sözlü Bolu kampında

Başkan Sözlü Bolu kampında

 Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu’da kampa giren Adana Demirspor’da keyifler yerinde. Yoğun antrenman programlarına rağmen oyuncuların istekli...

 

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu’da kampa giren Adana Demirspor’da keyifler yerinde. Yoğun antrenman programlarına rağmen oyuncuların istekli ve hırslı görünmeleri dikkat çekiyor. Teknik Direktör Erkan Sözeri yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda yeşil ve beyaz gruba ayrılan oyuncular taktik ağırlıklı dar alanda çift kale maç yaptı. Genel olarak oyun şablonu üzerinde duran ve bazı oyuncuları farklı pozisyonlarda deneyen Erkan Sözeri yan toplara dikkat edilmesini istedi.

İLK MAÇ İLK 3 PUAN HEDEFİ

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü takımın akşam yaptığı antrenmana katılarak teknik heyet ve oyuncularla sohbet etti.

Takımdaki motivasyon ve çalışma hırsından son derece memnun olduklarını anlatan Başkan Sedat Sözlü, Bolu’daki kamp ortamının mükemmel olduğunu söyledi.

Takımdaki eksik görülen yerlere gerekli takviyeleri en kısa sürede yapacaklarını anlatan Başkan Sözlü, ‘’Hocamızla yapılması gereken takviyeler konusunda sürekli konuşuyoruz. Belirli bölgelere bazı oyuncular var düşündüğümüz. İnşallah takımımızı son takviyelerle güçlendirmeyi planlıyoruz’’ diye konuştu.

Samsunspor maçının önemine değinen Başkan Sözlü, ‘’İlk maç bizim için çok önemli. Deplasmanda oynayacağımız zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp Adana’ya mutlu dönmek ve taraftarımıza ilk maçımızda 3 puan hediye etmeyi çok istiyoruz. Hocamız ve oyuncularımıza güveniyoruz. Antrenmanlar çok zevkli ve iyi bir ortamda devam ediyor. İyi bir başlangıç yapıp bize güvenenleri mahcup etmemek istiyoruz’’ dedi.

ONUR VE MUSTAFA’NIN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Mavi-Lacivertli takımda geleneksel hale gelen doğum günü kutlamaları devam ediyor.  Bolu kampında Onur Akbay 30, Mustafa Durak’ın ise 28. yaş günü Başkan Sedat Sözlü, Teknik Direktör Erkan Sözeri ve futbolcuların katılımıyla kutlandı. Doğum günlerini unutmayan herkese teşekkür eden Onur ve Mustafa, birlik ve beraberliğin takıma olumlu yansıyacağını söyledi. Başkan Sedat Sözlü ve Teknik Direktör Erkan Sözeri Onur ile Mustafa’nın doğum günlerini kutlarken, sağlıklı ve başarılı yıllar diledi. 

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler