Baynal: “Kiremithanespor’a destek zamanı”

Baynal: “Kiremithanespor’a destek zamanı”

2017–2018 Adana Amatör Futbol Liginde Cuma günü saat 17.45’te 5 Ocak Stadında Aladağ Gençlikspor  ile oynayacağı maçla yeni sezona merhaba diyecek Kiremithanespor ‘da hazırlıklar devam ediyor.

Adana Süper Amatör Küme’de şampiyonluk hesapları yapan 2 yeni takımın oynayacağı karşılaşma ile yeni sezon başlayacak.

Sezonun ilk maçında galip gelerek lige moral ve motivasyon için üç puanla başlamak isteyen Kiremithanespor ekibinde Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baynal taraftara çağrıda bulunarak maçta kendilerini desteklemeye davet etti.
Kiremithanespor Kulübü Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baynal yaptığı açıklamada 5 Ocak Stadı’nda Cuma günü 17.45’te önemli bir maça çıkacaklarının altını çizerek, tüm Kiremithaneli futbolseverleri takımı desteklemeye davet etti. Baynal, "Amatör Kümede son yılların en başarılı takımıyız. İlk maçtan galip gelerek sezona moralli başlamak istiyoruz. Kiremithaneli taraftarlarımızı bu maça davet etmek istiyorum. Gelsinler bizi desteklesinler, güzel bir galibiyet sonucunda mutluluğu ve sevinci taraftarlarımızla, futbolcularımızla hep birlikte yaşayalım" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler