“Bu zulmün katliamın Hesabını verecekler!”

“Bu zulmün katliamın Hesabını verecekler!”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İl Yönetim Kurulunun da hazır bulunduğu basın açıklamasında, İsrail’in yaptığı katliama sert tepki gösterdi.

“Bu zulmün katliamın Hesabını verecekler!”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İl Yönetim Kurulunun da hazır bulunduğu basın açıklamasında, İsrail’in yaptığı katliama sert tepki gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İsrail’in Filistinli Müslümanlara yönelik gerçekleştirdiği katliamı sert bir dille kınayarak “Elbette bu zulmün, bu katliamın hesabını vereceklerdir” dedi.

KATLİAMIN ARKASINDA HIRİSTİYAN BATI VAR

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İsrail’in zulmüne yönelik basın açıklaması yaptı. İl yönetim Kurulunun da hazır bulunduğu basın açıklamasında Avcı, “Siyonizme hizmet eden işbirlikçi zihniyet sayesinde bölgeye yerleşerek Filistin’i, Kudüs’ü adım adım işgal eden İsrail, her gün terör estiriyor. Bu kanlı terörü ise ABD’nin başını çektiği Hıristiyan batı desteklemektedir. Amerika büyükelçiliğini, özellikle biz Müslümanlar için kutsal olan Kudüs’e taşıdığı gün gerçekleştirilen tören ve aynı anlarda yapılan katliam, insanlık tarihine kara bir leke olarak geçmiştir.” şeklinde konuştu.

“BİZ TÜRKLERİN FARKI BUDUR”

“Müslüman kanını, gerçekleştirdikleri kutlamaya meze yapan alçaklar, elbette bunun hesabını vereceklerdir.” diyen Avcı, “Türk-İslam Dünyası sahipsiz değildir.

Allah’a şükür Türkiye Cumhuriyeti vardır, Türk milleti ayaktadır. Her ne kadar, halkı Müslüman olan ama yöneticileri Batıya uşaklık eden birçok ülke, Doğu Türkistan’da, Karabağ’da, Kırım’da, Kerkük’te, diğer yerlerde Türklere yapılan katliamlara, Türkiye’nin uğradığı haksızlıklara seslerini çıkarmasalar da biz, Türk milleti olarak dini, dili, ırkı, rengi ne olursa olsun, hiçbir zulme sessiz kalmadık, kalamayız. İşte Türk milletinin farkı budur.” ifadesini kullandı.

AVCI VE YÖNETİM, FATİHA BAĞIŞLADI

Başkan Bünyamin Avcı “Özellikle içinde bulunduğumuz süreçte, daima devletimize sahip çıkmak, her zaman birlik ve beraberliğimizi canlı tutmak lazımdır. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Sadece kendimiz için değil, mazlum ve mağdurlar için de buna mecburuz.” dedi. Basın açıklamasının ardından MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve İl Yönetim Kurulu, tüm şehitler için Fatiha okudular.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler