Çukurova 11. Kitap Fuarı'nda Ziyaretçi Rekoru..

Çukurova 11. Kitap Fuarı'nda Ziyaretçi Rekoru..

Çukurova 11. Kitap Fuarı, 14 Ocak 2018 Pazar akşamı saat 19.00’da ziyaretçi rekoruyla sona erdi. Fuarı, geçtiğimiz yıla oranla %28,5 artışla 340.395 kitapsever ziyaret etti..

kitap-fuari.jpg

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği beraberinde, Çufaş Çukurova Fuarcılık A.Ş., Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen Çukurova 11. Kitap Fuarı, 14 Ocak 2018 Pazar akşamı saat 19.00’da ziyaretçi rekoruyla sona erdi. Fuarı, geçtiğimiz yıla oranla %28,5 artışla 340.395 kitapsever ziyaret etti.

Çukurova 11. Kitap Fuarı’nı okullarıyla birlikte ziyaret eden öğrenci sayısı geçtiğimiz yıla oranla %36 artış göstererek 74.323’e ulaştı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yetişkin kitapseverlerin fuara ilgisi özellikle ikinci hafta sonunda yoğunlaştı.

Bu yıl 303 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşen Çukurova Kitap Fuarı, panel, söyleşi ve çocuk etkinliklerinden oluşan 80 kültür etkinliğine ev sahipliği yaptı. 9 gün süresince imza günleri ve kültür etkinliklerinde yüzlerce yazar, okurlarıyla buluşma fırsatı yakaladı.

Adana’da bu yıl 11’incisi düzenlenen Çukurova Kitap Fuarı’nda ziyaretçi rekoru kırıldı.Çukurova Kitap Fuarı, panel, söyleşi ve çocuk etkinliklerinden oluşan 80 kültür etkinliğine ev sahipliği yaptı. 9 gün süresince imza günleri ve kültür etkinliklerinde yüzlerce yazar, okurlarıyla buluşma fırsatı yakaladı.

Geçen yıla göre 75 bin 878 kişilik fark ve yüzde 28.63’lük artış kaydedildi.

3.jpg
TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 303 yayınevi ile 500 yazarı okurlarıyla buluşturan 11. Çukurova Kitap Fuarı’na Adanalılar yoğun ilgi gösterdi. 80 kültürel etkinliğe ev sahipliği yapan Çukurova Kitap Fuarı’nda Türk edebiyatına yön veren yazarlar, imza günü ve söyleşilerde okurlarıyla buluşma fırsatı yakaladı.

Adana'da düzenlenen 11'inci Çukurova Kitap Fuarı'nda Hayati Koca'yla birlikte Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü standı da ilgi gördü. İl Müdürlüğünün standı hem resmi makamlarca hem de yöneticiler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından en çok ziyaret edilen yer oldu.

ozdemir-001.jpg

Adana İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayati Koca, Çukurova Kitap Fuarı’nda okurlarında kuyucularıyla buluşup, söyleşerek kitaplarını İmzaladı..

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü standa eğitimci yazarlardan, Said Özdemir, Mehmet Özcan Yasdıbaş, Emin Doğan fuara gelen katılımcılara kitaplarını imzaladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler