Çukurova Güzel Sanatlar Lisesi Yıl Sonu Konseri

Çukurova Güzel Sanatlar Lisesi Yıl Sonu Konseri

Adana Çukurova Güzel Sanatlar Lisesi Konser Salonunda Yılsonu Konseri Verdi.Konser, Okul Müzik Öğretmeleri yönetiminde, öğrencilerin Türk ve...

Adana Çukurova Güzel Sanatlar Lisesi Konser Salonunda Yılsonu Konseri Verdi.

Konser, Okul Müzik Öğretmeleri yönetiminde, öğrencilerin Türk ve Batı Müziği’nden seçkin örnekler sunuldu. Konserde öğrenci ve veliler duygulu anlar yaşadı. Hatta türküyü Nagihan Okçubabaoğlu öyle güzel ve ağlamaklı söyledi ki..

Yılsonu Konserde Şef Betül Gümüş yönetiminde Çok Sesli Korosu İstiklal Marşı ile başladı. TE QUİERO, Adana Türküsü, Köroğlu ve Delisin’le tamamladı.

Okul Batı Müzüği Orkestira Şefi F. Sena Sirel yönetiminde Mozart’ın 29.Senfonisi ile başladı. Levent Yüksel’in İstanbul, Medcezi’iyle devam etti ve The FİNAL COUNTOWN ile bitti.

Türk Müziği Orkestra Şefi Namık Kemal İlbay yönetiminde, ağlamaklı başlanan türkülere, Yiğit Gurbete Gitse ile başladı. Kavuşmak Güman Oldu, Yaylalar İçinde Erzurum Yayla, Yanlızlık Senfonisi’yle devem etti ve Tarlaya Ekin Soğan’la tamamladı.

Okul Müdürü Mehmet Özcanlı, Konsere emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti. Dinar ve Afyonkarahisar'da düzenlenen VII. Uluslararası Marsyas Kültür Sanat ve Müzik Festivali’nde Marsyas Ulusal Konservatuvar Ortaöğretim ve Lise Devresi Flüt Yarışmasında üçüncü olan okul flüt öğretmeni Yalçın Özgüngör yönetimindeki Umut İbişoğlu ve Remzi Layık’a teşekkür etti.

Koro ve Orkestra üyelerinin heyecanlı ve içli tavırları ile icraları çok etkili ve sempatik bulundu.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler