Son Dakika :

Dışişleri'nden Fransa'nın kararına tepki

Salı, 24 Ocak 2012 07:47 yönetici
Yazdır PDF




Dışişleri Bakanlığı Fransa Senatosu'nun Ermeni yasa teklifini kabul etmesiyle ilgili olarak kararı şiddetle kınadıklarını belirtirken kararı her platformda kınayacaklarını açıkladı.


Dışişleri Bakanlığı, Fransa Senatosunun Ermeni yasa teklifini kabul etmesiyle ilgili olarak, "Her yönüyle sorunlu ve bir sorumsuzluk örneği olan bu kararı şiddetle kınıyoruz ve bu karara tepkimizi her türlü platformda dile getireceğimizi ilan ediyoruz" dedi.


Dışişleri Bakanlığı, Fransa Senatosunun Ermeni yasa teklifini kabul etmesiyle ilgili olarak, "Kanunun kesinleşmesi sürecinin tamamlanması durumunda, daha önceden üzerinde düşündüğümüz önlemleri uygun gördüğümüz şekilde süratle devreye sokmaktan çekinmeyeceğimizin hatırlatılmasında fayda görüyoruz" dedi.



Yeni Haberler:
Eski Haberler: