Karaisalı’da Toplu İftar Programı Düzenlendi

Karaisalı’da Toplu İftar Programı Düzenlendi

 Adana’nın merkez Karaisalı ilçesinde Belediye tarafından toplu iftar programı düzenlendi.Karaisalı Cumhuriyet meydanında düzenlenen iftar programı...

 

Adana’nın merkez Karaisalı ilçesinde Belediye tarafından toplu iftar programı düzenlendi.

Karaisalı Cumhuriyet meydanında düzenlenen iftar programı Kuran’ı Kerim ve duaların okunmasıyla başlandı. Ardından ilçe merkezi ve mahallelerden gelen binlerce vatandaşa iftar yemeği verildi.

İftar programında konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ”Mübarek Ramazan ayında siz değerli hemşerilerimizle bir arada olmanın gururunu yaşıyorum. Allah’a şükürler olsun ki kendi ülkemizde, semalarda dalgalanan ay yıldızlı bayrağımızın altında, ezanlarımızın manevi gölgesi altında, oruç tutup, iftar açıyoruz. Farkında olan her Müslüman için bu büyük bir nimettir. Bize bunu yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, gazi ve şehitlerimize rahmet gönderiyoruz. Cenab-ı Allah bizleri nice ramazanlara ulaştırsın. Tuttuğumuz oruçlar, yapmış olduğumuz ibadetler, Allah katında kabul görsün. Dünyada gözyaşları dinsin. İnsanlık alemi huzura ersin. Milletimizin içerisindeki kargaşalar son bulsun” dedi.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ise yaptığı konuşmasında, “Mübarek ramazan ayında birlik ve beraberliğimiz nişanesi olan bu güzel toplu programına teşrif eden bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğin sonucu Karaisalımıza hizmet olarak yansıyor. 2019 yılına kadar Karaisalı’da yolsuz ve susuz hiçbir mahallemiz kalmayacak. Bu hizmetlerde bizlere büyük destek veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü ’ye çok teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah, tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin” dedi.

Karaisalı Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Soner Deniz, MHP İL Kadın Kolları Başkanı Dudu Yaşar, Adana Demirspor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü, MHP Karaisalı İlçe Başkanı A. Sezai Yılmaz, Karaisalı Belediyesi Başkanı Saadettin Aslan’ın eşi Nursen Aslan, Karaisalı Belediyesi Başkan Yardımcıları Rıfat Köroğlu ve Recep Ak, Karaisalı Belediyesi Meclis Üyeleri, MHP Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe, İdari Amirler, mahalle muhtarları ve ilçe merkezi ile mahallelerden gelen binlerce vatandaş katıldı.

adanapost.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler