Kulak: “74 yıldır odağımız insan”

Kulak: “74 yıldır odağımız insan”

Kıyıboyunda hayat boyu mutlulukKulak İnşaat A.Ş. CEO’su Tarkan Kulak:“74 yıldır odağımız insan”

Türkiye’nin 74 yıllık tecrübesiyle önde gelen inşaat firmalarından biri olan Kulak İnşaat’ın şehrin parlayan yıldızı “Kulak Kıyıboyu” konut projesi yükseliyor. Kulak Kıyıboyu Konutları, sakinlerine huzuru ve konforu bir arada yaşatacak.

Kulak Kıyıboyu Konutları 15 katlı 3 blok olarak toplamda 140 daireden, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleriyle farklı yaşam tarzlarına hitap edecek. Yüksek mimarisi ve sosyal alanlarıyla huzurlu bir hayatın kapılarını açan Kulak Kıyıboyu Konutları, merkezi konumuyla da sakinlerini şehir yaşamından mahrum bırakmayacak.

 

MUHTEŞEM ÖZELLİKLER

 

Kıyıboyu konutları, merkezi ısıtma, modern lobi, spor salonu, yürüyüş parkuru, çocuk parkı, yüzme havuzu ve güneşlenme alanı, çok amaçlı spor sahası gibi birçok özelliğe sahip olacak. Daireler 2+1 120 metrekare, 3+1; 164 metrekare, 4+1 193 metrekareden oluşurken, çelik kapı, banyoda hilton lavabo, asma tavan, spot aydınlatma, oda zeminleri laminant parke, mutfakta üçlü ankastre set, hazır mutfak, görüntülü diafon, vestiyer, merkezi uydu sistemi ile donaltılacak.

Kulak İnşaat A.Ş. CEO’su Tarkan Kulak, 1943’te girdikleri inşaat sektöründe 74 yıldır büyük bir tutku ve özveriyle çalıştıklarını, bu tutkunun da temelinde, insana verdikleri değerin olduğunu söyledi.

 

YAŞADIĞINIZ EV, HAYATINIZI YANSITIR

 

Kulak Kıyıboyu Konutlarında her bir metre kareyi, maksimum konfor için değerlendirdiklerini vurgulayan Kulak, “Yaşadığınız ev, hayatınızı da yansıtır. Kıyıboyu konutlarımız sadece bir konut değil. Günümüzde giderek azalan komşuluk ilişkilerini, sosyal alanları, yeşil alanları ile güçlendirecek bir konut. Ayrıca üstün güvenlik sistemleri sayesinde bahçede oynayan çocuklarınızda aklınız kalmayacak” diye konuştu.

 

HIZLI GELİŞEN, MERKEZİ BİR KONUM

 

Şehrin en hızlı gelişen ve en merkezi konumlarından birinde bulunan Kulak Kıyıboyu Konutlarının sakinlerini huzur dolu bir hayata davet ettiğinin altını çizen Tarkan Kulak, Kıyıboyu konutlarının ev sahibi olmak isteyen ve yatırım yapmak isteyenlere de sürekli kârlılık getirecek bir fırsatı da beraberinde sunduğunu söyledi. Kulak, ev sahibi olmak isteyenlere erken satış avantajları ve özel ödeme kolaylıklarından faydalanmaları için acele etmelerini tavsiye etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler