Mahmut Eraslan: 'MHP milletvekili Muharrem Varlı ile Konuştuk..'

Mahmut Eraslan: 'MHP milletvekili Muharrem Varlı ile Konuştuk..'

Mahmut Eraslan: 'Yaptığımız söyleşi sonucunda MHP’li milletvekili Muharrem Varlı’yı tutarlı ve samimi buldum, söz konusu vatansa gerisi teferruattır, sözünü teyit eden açıklamalardı..'

aa55.jpg

MHP milletvekili Muharrem Varlı ile Konuştuk

Milliyetçi Hareket Partisi MKYK Üyesi ve Adana Milletvekili Sayın Muharrem Varlı, 'adanapost editör masası'nda konuğumuz oldu.

5 Temmuz 2016'da FETÖ ile kanlı bir darbe girişimi yaşanmıştı. Gözü dönmüş teröristler, Türk milletini hedef almıştı. Bu darbe ve işgal girişimi ile demokrasimizin budanması hedeflendi. Aziz milletimiz bu zillete boyun eğmedi.

MHP olarak 15 Temmuz ihanetinin yaşandığı ilk andan itibaren duruşumuzu çok net bir şekilde ortaya koyduk. Demokrasiden, ülkeden, vatandan, devletten ve seçilmiş meşru hükümetten yana tavır aldık. Muazzam bir duruş gösterdik.

MHP milletvekili Muharrem Varlı ile Konuştuk - Mahmut Eraslan

MHP’li Varlı ile MHP-AKP ittifakını konuştuk, - İbrahim Halil Sipahi

Son Kale - Selami Kaytancı

Yenikapı buluşması ile Türkiye yeni bir döneme girmiş ve adımını atmıştır. Yenikapı ruhu siyasi zemine kesin olarak taşınmıştır. Kimsenin menfaate dayalı siyasi hesaplarla hareket etme şansı kalmamıştır.

a-4.jpg

Bugün Türkiye ile ABD savaş halinde. Vatan Savaşına 'saray savaşı' diyenler, Türk ordusunun yenilmesini isteyenlerdir vurgusu yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sözlerini teyit eden MHP’li Varlı Ülkemizin beka sorununa dikkat çekti. İçeride PKK ve FETÖ ile mücadele ederken sınırımızda kurdurulmaya çalışılan devletçiklere karşı ülkemizin geleceği için hükümete destek vermeye devamedeceklerini, gerekirse ülkemizin geleceği için şehit olmaya hazırım, dedi.

Yaptığımız söyleşi sonucunda MHP’li milletvekili Muharrem Varlı’yı tutarlı ve samimi buldum, söz konusu vatansa gerisi teferruattır, sözünü teyit eden açıklamalardı.

a-3.jpg

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Sözlü’nün1071 Proje ve Hizmetin Açılış ve Temel Atma Töreni, yerel seçimlerde ittifak olabilir mi, bu ve benzeri onlarca sorumuza net cevaplar verdi,bunları habersitemizde (adanapost.com) bulabilirsiniz.

Önümüzde zor bir süreç var ABD, 15 Temmuz başarısız darbe girişiminin ardından sınırımıza yaptığı silah yığınakları ile ülkemize yönelik niyetini açığa vuruyor.

Türkiye’de istediği kriz ortamını oluşturamayan ABD, seçimlere odaklanıp adaylar üzerinden planlarını yaparak yeni bir senaryo sahneye sürebilir mi?

a-2.jpg

Abdullah Gül aday olabilir mi? CHP, HDP destek verir  mi? Bunların hepsi hatta daha fazlası mümkün, çünkü Erdoğan gitsin de kim gelirse gelsin diyenler ve ülkemiz üzerinde hesap yapanlar boş durmayacaklar.

yazının devamı..

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler