MHP 49 Yıldır Adana’yı Her Zaman Baş Tacı Etmiştir..

MHP 49 Yıldır Adana’yı Her Zaman Baş Tacı Etmiştir..

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Milliyetçi Hareket Partisi 49 yıldır Adana’yı her zaman baş tacı etmiş, Adana da üç hilali her zaman yüceltmiştir. 24 Haziran 2018 tarihli seçim, bu karşılıklı güven ve sevginin yeni bir tescili olacaktır.

MHP 49 Yıldır Adana’yı Her Zaman Baş Tacı Etmiştir..

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Milliyetçi Hareket Partisi 49 yıldır Adana’yı her zaman baş tacı etmiş, Adana da üç hilali her zaman yüceltmiştir. 24 Haziran 2018 tarihli seçim, bu karşılıklı güven ve sevginin yeni bir tescili olacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Milli Mücadele ilhamını veren yiğitler şehri Adana, üç hilal ile şanına yakışır bir sonuçla yine tarih yazacaktır.” dedi.

“Adana Üç Hilal ile Yeni bir tarih yazar”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Milli Mücadele ilhamını veren yiğitler şehri Adana, üç hilal ile şanına yakışır bir sonuçla yine tarih yazacaktır.” dedi.

MHP, MİLLETİMİZLE BİR VE BERABERDİR

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 24 Haziran 2018’de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerine sayılı günler kaldığını, 6 gün sonra Türk milletinin sandığa yansıtacağı tercihin Türkiye Cumhuriyeti için yeni bir miladın kapısını aralayacağını söyledi. Avcı “Daha güçlü, daha üretken ve daha mutlu bir Türkiye hedefinde geçen yıl 16 Nisan referandumunda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini onaylayan Türk Milleti kararını vermiştir ve artık geriye dönüş yoktur, olmamalıdır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli liderliğinde Milliyetçi Hareket Partisi bu yolda aziz milletimizle bir ve beraberdir.” diye konuştu.

 

 

MHP’DE ADANA HER ZAMAN İLK SIRADA

Başkan Avcı “Adana’da seçim sürecinin başından beri teşkilatlarımızın öncülüğünde adaylarımızla, yerel yönetimlerimizle yürüttüğümüz göz alıcı çalışmalar, kararlı ve güçlü irade ile merkezinden en ücra köy yollarına kadar döktüğümüz alın teri, inanıyoruz ki hak ettiği değerle karşılık bulacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi 49 yıldır Adana’yı her zaman baş tacı etmiş, Adana da üç hilali her zaman yüceltmiştir. 24 Haziran 2018 tarihli seçim, bu karşılıklı güven ve sevginin yeni bir tescili olacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Milli Mücadele ilhamını veren yiğitler şehri Adana, şanına yakışır bir sonuçla yine tarih yazacaktır.” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler