MÜSİAD'dan 22. Geleneksel iftar yemeği

MÜSİAD'dan 22. Geleneksel iftar yemeği

    Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi tarafından 22. geleneksel iftar yemeği verildi.Park Zirve Tesisleri'nde...

 

   Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi tarafından 22. geleneksel iftar yemeği verildi.

Park Zirve Tesisleri'nde düzenlenen programda konuşan MÜSİAD Adana Şubesi Başkanı Suat Yahşi, bu yıl geleneksel 22. iftar programı düzenlediklerini söyledi.

 Suriyede, Irakta, Mısırda, Miyonmarda, Filistinde, Gazzede, Doğu Türkistan da, cefa çeken, yaşamını yitiren Müslümanlar için duyarsız olmak mümkün değil ama ne yazık ki bu konularda yapacak fazlada bir şeyimiz yok.

         Türkiye'nin son günlerde sıkıntılı günler geçirdiğini belirten Yahşi, öncelikle terörle mücadelede canını dişine takıp mücadele eden kolluk kuvvetlerimize teşekkür ediyor, bu yolda hayatını veren şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerken, gazilerimize de acil şifalar diliyorum temennisinde bulunarak

bu terör belasının kısa sürede biteceğini vurguladı.

 Ramazan ayının rahmet, mağfiret ve kurtuluş ümidinin tazelendiği İbadet ve nefis muhasebesi ile gönüllerin alındığı yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik ruhunun canlanarak ayrı bir sosyal bütünleşmenin yaşandığı müstesna bir zaman dilimi olduğunu ifade eden Yahşi, Ramazan'ın getirdiği nimetlerden tüm insanlığın hissedar olması temennisinde bulundu.  

 

Programa, Adana milletvekili Elif Doğan Türkmen, Çukurova Kaymakamı Dr. Mehmet Ali Özkan, Feke Kaymakamı İhsan Emre Aydın, Yumurtalık Kaymakamı Asalet Karabulut,  İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ünsal Bulut, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Nuri Çomu, Tunus Fahri Konsolosu Nuri Sabuncu, AYAMDER Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, TÜMSİAD Başkanı Yakup Kutluca, çok sayıda bürokrat ve iş adamları katıldı.

adanapost.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler