Sanatçılar Mehmetçik'e destek için Hatay'da

Sanatçılar Mehmetçik'e destek için Hatay'da

Zeytin Dalı Harekatı'na destek kapsamında Hatay'a gelen sanatçılar, Jandarma karakolundaki askerlerle buluştu, terör örgütü PYD/PKK'nın roketli saldırısında hayatını kaybeden Fatma Avlar'ın okulundaki sırasına karanfil bıraktı.

HATAY

Zeytin Dalı Harekatı'na destek kapsamında Hatay'a gelen sanatçılar, Jandarma karakolundaki askerlerle buluştu, terör örgütü PYD/PKK'nın roketli saldırısında hayatını kaybeden lise öğrencisi Fatma Avlar'ın okulundaki sırasına karanfil bıraktı.

WEB TV ADANAPOST - Sanatçılar Mehmetçik'e destek için Hatay'da

'YPG/PKK evlerin arasından Türkiye'ye saldırıyor..'

BM raporunda Afrin çarpıtması

Muhaliflerin esir aldığı DEAŞ'lılar rejimle iş birliğini itiraf etti

Afrin'deki PYD/PKK sığınaklarında Kızılhaç yardımı bulundu

Zeytin Dalı Harekatı'nda 1528 terörist etkisiz hale getirildi

'YPG/PKK, 100 dolar karşılığında eleman temin ediyor'

sinir.jpg

HATAY

Zeytin Dalı Harekatı'na destek kapsamında Hatay'a gelen sanatçılar, Jandarma karakolundaki askerlerle buluştu, terör örgütü PYD/PKK'nın roketli saldırısında hayatını kaybeden lise öğrencisi Fatma Avlar'ın okulundaki sırasına karanfil bıraktı.

"Sanatçı ve Mehmetçik El Ele" sloganıyla gerçekleşen program kapsamında beraberlerindeki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ile aralarında Yavuz Bingöl, Tamer Karadağlı, Erhan Yazıcıoğlu, Erhan Güleryüz, Mustafa Ceceli, Zuhal Yalçın ve Sefa Sezgin'in bulunduğu sanatçılar Reyhanlı ilçesine gitti.

Sanatçılar burada ilk olarak, terör örgütü PYD/PKK'nın roketli saldırısında hayatını kaybeden lise öğrencisi Fatma Avlar'ın okulu Tayfur Sökmen Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

İlçe protokolü ve öğrenciler tarafından karşılanan grup, Fatma'nın sırasına karanfil bıraktı. Sanatçılar, sınıfta öğrencilerle bir süre sıralarda oturduktan sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yoğun ilgiyle karşılaşan sanatçılar, sınıf pencerelerinden de okuldaki diğer öğrencilere el salladı. Ardından İlçe Jandarma Komutanlığı'na geçen sanatçılar, burada askerlerle sohbet edip çay içti.

Zuhal Yalçın, askerlere görevlerinde başarılar dileyerek "Sizler sayesinde biz evimizde rahat uyuyoruz. Allah gücünüzü artırsın." dedi.

Ziyaret sonunda sanatçılarla askerler hatıra fotoğrafı çektirdi.

veveli.jpg

Afrin sınırında "Sanatçı ve Mehmetçik el ele" mesajı

Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için Hatay'a gelen bir grup sanatçı, Afrin sınırında "Sanatçı ve Mehmetçik el ele" mesajı verdi.

"Sanatçı ve Mehmetçik El Ele" sloganıyla gerçekleşen program kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan'ın eşlik ettiği sanatçılar, terör örgütü PYD/PKK'nın roketle saldırdığı Reyhanlı ilçe merkezinde esnafla bir araya geldi.

Esnafın ve vatandaşların ilgi gösterdiği sanatçılar, hayranlarıyla ve güvenlik güçleriyle sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

Sanatçılar, çoban Bekir Şanverdi'nin, askerlere moral olması için Afrin sınırındaki bir tepeye dizdiği taşları boyayarak resmettiği 150 metrekarelik Türk bayrağını inceledi.

hatay-009.jpg

Şanverdi'nin resmi yapma öyküsünü dinleyen sanatçılar, Afrin sınırına karşı yan yana gelerek hep birlikte "Sanatçı ve Mehmetçik el ele" diye bağırdı.

"Bu dalga gittikçe büyüyecek"

Oyuncu Tamer Karadağlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hem askerlere hem de vatandaşlara destek vermek için ilçeye geldiklerini belirterek "Suriye sınırındayız. Buradaki insanlar her gün tehdit altında. Biz de çok tehlikeli bir noktada duruyoruz aslında ama bu insanlar, Mehmetçik burada durabiliyorsa biz de gelebiliriz. Onlara destek için buradayız." diye konuştu.

Karadağlı, kendilerinin sadece başlangıç olduğunu vurgulayarak "Bu sadece bizimle sınırlı kalmayacak. Önümüzdeki günlerde de daha çok sanatçı gelecek. Bizler ilk dalgayız belki de ama bu dalga gittikçe büyüyecek." dedi.

Oyuncu Sefa Sezgin ve sanatçı Yavuz Bingöl de destek amacıyla ilçeye geldiklerini dile getirerek vatandaşlarla ve askerlerle bir araya gelmekten dolayı mutlu olduklarını kaydetti. 

Sanatçıların arasında Erhan Güleryüz, Mustafa Ceceli, Volkan Severcan, Emre Kızılırmak, Erhan Yazıcıoğlu, Zuhal Yalçın, Deniz Oral ile Burak Uçman ve Murat Aksu da yer aldı.

Muhabir: Erdal Türkoğlu, Sezgin Pancar

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler