Vali Demirtaş, Sağlık Yatırımları ve Hizmetleri Hakkında Brifing Aldı

Vali Demirtaş, Sağlık Yatırımları ve Hizmetleri Hakkında Brifing Aldı

 Görevine yeni başlayan Vali Mahmut Demirtaş, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kadir Çağlar Çatak ve Adana Kamu...

 

Görevine yeni başlayan Vali Mahmut Demirtaş, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kadir Çağlar Çatak ve Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan’dan,  Adana’da yapımı devam eden sağlık yatırımları ve hizmet veren sağlık tesisleri hakkında brifing aldı.

Sağlık Hizmetleri ve Yatırımları Çok Önemli

Makamında bir araya geldiği İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kadir Çağlar Çatak ve Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan’dan ayrıntılı bilgiler alan Vali Mahmut Demirtaş, kamu ve özel sektör tarafından verilen sağlık hizmetlerinin önemine vurgu yaptı.

Sıkıntıların Giderilmesine Yönelik Çalışmaları

Hızlı ve Kararlılıkla Yerine Getirmeye Hazırız

Özellikle yapımı devam eden Adana Şehir Hastanesi’nin, çok önemli bir kamusal sağlık yatırımı olduğunu kaydeden Vali Demirtaş, görevi süresince sağlık konusunda yaşanan sıkıntıların, eksikliklerin ve dile getirilen sorunların çözümü noktasında ellerinden gelen tüm gayreti göstermeye hazır olduğunu ifade etti.

Vali Mahmut Demirtaş, ayrıntılı bilgeler aldığı kurum yetkililerine ve onların şahsında gece gündüz demeden fedakârca hizmet eden sağlık çalışanlarına başarılar diledi.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler