Yaşlı adamı gasbettiği ileri sürülen zanlı yakalandı

Yaşlı adamı gasbettiği ileri sürülen zanlı yakalandı

Adana'da Suriyeli kadınla evlendirme vaadiyle kandırdığı 77 yaşındaki adamın bin lirasını aldıktan sonra cebinde kalan 3 bin 500 lirayı da gasbettiği iddia edilen şüpheli İstanbul'da yakalandı


- Zanlının gasbettiği paralarla tatil yaptığı ileri sürüldü


ADANA (AA) - Adana'da yaşlı adamı gasbettikten sonra aldığı paralarla tatil yaptığı ileri sürülen şüpheli İstanbul'da yakalandı.
  Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Mirzaçelebi Mahallesi'nde bir kişinin sokakta yaralı halde yerde yattığını gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
  Hastaneye kaldırılan yaralı Ali Bulut (77), tedavisinin ardından ifadesini alan polislere, kent merkezindeki çay ocağında tanıştığı Turan Ö'nün (27) kendisini gasbettiğini öne sürdü.
  Şanlıurfa'dan kente gelip karpuz tarlasında bekçilik yaparak 4 bin 500 lira kazandığını ifade eden Bulut, zanlının Suriyeli bir kadınla 3 bin lira başlık parası karşılığında evlenmesine aracı olma bahanesiyle kendisini kandırıp önce bin lirasını, daha sonra da kimsenin olmadığı sokakta darbederek cebindeki 3 bin 500 lirayı zorla aldığını iddia etti.
  Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmayla şüpheli Turan Ö'nün önce Mersin'e ardından da İstanbul'a geçtiğini belirledi.
  İstanbul'a giden ekipler yaptıkları çalışmayla zanlıyı yakalayıp Adana'ya getirdi.
  Gasbettiği parayı Mersin ve İstanbul'da tatil yaparak harcadığı ileri sürülen şüpheli, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.
  Öte yandan, zanlı ile Bulut'un bir mahallede birlikte yürümeleri de bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği öğrenildi.

   
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler