Yeşiltaş’ın Ramazan Bayramı Mesajı

Yeşiltaş’ın Ramazan Bayramı Mesajı

 AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş Ramazan bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.Başkan Yeşiltaş mesajında şu ifadelere...

 

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş Ramazan bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yeşiltaş mesajında şu ifadelere yer verdi. Oruçla, iftarla, teravi namazlarıyla, dualarla mübarek bir ayı geride bıraktık. İmkânlarımız dâhilinde insanlara elimizi, soframızı ve gönlümüzü açarak İslam ve insan kardeşliğini tattık. İçimizdeki ibadet aşkı, insan sevgisi, fakire ve yardıma muhtaç olana el uzatma isteği her zamankinden daha coşkulu şekilde davranışlarımıza yansıdı. Şimdi de aynı his ve heyecanla Ramazan Bayramını idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Ramazan Bayramının anlam ve özüne uygun olarak vatandaşlarımız arasında barış ve kardeşlik duygusunun yaygınlaşması, insanlarımızın mutluluğu ve geleceğe umutla bakmamıza vesile olması dileğimizdir.

Hep bir arada sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anarken, günlerinizin hoşgörü, sevgi ve dayanışma içerisinde, bayram mutluluğu ile geçmesini diler, tüm Adanalı hemşerilerimizin bayramını kutlarım.” ifadesini kullandı.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler