Yıldırım: Kandil'de de başlarını ezeceğiz

Yıldırım: Kandil'de de başlarını ezeceğiz

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Irak'ın kuzeyine yönelik harekata ilişkin, "Şimdi sıra Kandil'de... Orada da başlarını ezeceğiz bu terör gruplarının." dedi.

Yıldırım: Kandil'de de başlarını ezeceğiz

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Irak'ın kuzeyine yönelik harekata ilişkin, "Şimdi sıra Kandil'de... Orada da başlarını ezeceğiz bu terör gruplarının." dedi.

BAYBURT

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Bayburt mitinginde vatandaşlara hitap etti.

"Ülkenin muhalefeti acınası bir durumda"

Türkiye siyasetinde bugüne kadar görülmeyen bir seçim döneminin yaşandığına işaret eden Yıldırım, şöyle konuştu:

"Dünyanın her yerinde seçime giren partiler, adaylar milletin önüne çıkıp yapacaklarını anlatırlar, iktidarları 'neden şunu yapmadın, neden bun yapmadın' diye eleştirirler. Ama bizim muhalefet adayları evlere şenlik. Muhalefet bizi yaptıklarımızla suçluyor. 'Niye yol yaptınız, niye havalimanı yapıyorsunuz, niye şehir hastanesi yapıyorsunuz, niye okul yapıyorsunuz, niye TOKİ yapıyorsunuz.' Herhalde siyasette dünyada ilk defa böyle bir şey yaşanıyor. Bir iktidar yatırım yapmakla, hizmet yapmakla suçlanır mı? Bu ülkenin muhalefeti maalesef böyle acınası bir durumda. Bunların haline gülsek mi, ağlasak mı, yoksa 'boşver' diyip geçsek mi? 'Boşver' diyip geçelim. Köprü yaptık, 'ne gerek var yıkarız' diyorlar. Hızlı tren yaptık, 'bu göçü artırır' diyorlar. 'Yerli araba yapalım' diyoruz, 'yerli araba yapmak ilkelliktir' diyorlar. 'Külliyeyi, milletin evini yıkacağız' diyorlar."

"10 büyük projeden 6 tanesini Türkiye yaptı"

Yıldırım, bugün Bayburt-Gümüşhane ortak havalimanının temelini atacaklarını belirterek, iki kente ortak hızlı tren hattını da yapacaklarını bildirdi.

Sıradan bir ülke olmayan Türkiye'nin bölgesinde gittikçe güçlendiğini vurgulayan Yıldırım, dünyada son 10 yılda yapılan 10 büyük projeden 6 tanesinin Türkiye'de gerçekleştirildiğine değindi.

Muhalefetin eline fırsat geçmesi halinde, ülkede "ne var ne yok" her şeyi tarumar edeceğini dile getiren Yıldırım, "Bunlar aslında bize yabancı değil. Bakın Türkiye'nin ilk yerli otomobili 60'lı yıllarda yapıldı. Bu projeyi kim durdurdu? Bunlar durdurdu, bu CHP zihniyeti durdurdu. Sivaslı Nuri Demirağ 1938'de uçak yaptı. Bunun fabrikasını kim kapattı? Bunlar kapattı. Bunlar yapılanı bozmaktan başka bir şey yapamazlar. Bunların adını ben koydum; Yıkım ekibi." dedi.

"Kandil'de de başlarını ezeceğiz"

Irak'ın kuzeyine yönelik harekatı değerlendiren Yıldırım, "Şimdi sıra Kandil'de... Orada da başlarını ezeceğiz bu terör gruplarının." diye konuştu.

Muhabir: Özcan Yıldırım

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler