Yusuf Baş’tan 23 Nisan mesajı…

Yusuf Baş’tan 23 Nisan mesajı…

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş’tan 23 Nisan mesajı…

--“Yüce Türk Milleti, en zor zamanlarda tesis ettiği milli egemenliği ve cumhuriyeti sonsuza dek yaşatacak inanç ve kudrete sahiptir”

--“Bu inanç ve kararlılıkta en büyük umudumuz ve güvenç kaynağımız genç nesildir.”

--“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde çağın gereklerini önceden kavramış bir iradeyle atılan bu büyük ve yenilikçi adım, tarihte yeni bir dönüm noktası teşkil etmiştir.”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş,

 “Yüce Türk Milleti, en zor zamanlarda tesis ettiği milli egemenliği ve cumhuriyeti sonsuza dek yaşatacak inanç ve kudrete sahiptir” dedi.

“DEMOKRASİYE İNANMIŞ BİR RUHUN ESERİ”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle mesaj yayınlayan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması suretiyle milli egemenliğimizin somut olarak hayata geçirilişinin ve ilan edilişinin 97. yıl dönümünü idrak etmenin engin hazzı içindeyiz. 23 Nisan 1920’de bir Cuma günü dualarla açılan TBMM, Türkiye Cumhuriyeti’nin ve gelişmiş demokrasinin de temelinin atıldığı kutlu bir çatı olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde çağın gereklerini önceden kavramış bir iradeyle atılan bu büyük ve yenilikçi adım, tarihte yeni bir dönüm noktası teşkil etmiştir. Hiç kuşku yok ki; bu büyük kazanım, demokrasiye ve millete inanan bir ruhun eseridir.” ifadesini kullandı.

“GÜVENÇ KAYNAĞIMIZ ÇOCUKLARIMIZDIR”

Yusuf Baş, “Zamanla sınırlı tutulmayan, sonsuzluğun hedef alındığı milli egemenliğin kurumsal ve müşahhas tesisi, çocuklarımız için de bayram kabul edilmiştir. Şüphesiz milli egemenliği de cumhuriyeti de yaşatacak ve geleceğin Türkiye’sini omuzlayacak olan çocuklarımızdır. Yüce Türk Milleti, en zor zamanlarda hayata geçirdiği milli egemenliği ve cumhuriyeti sonsuza dek yaşatacak inanç ve kudrete sahiptir. Bu inanç ve kararlılıkta en büyük umudumuz ve güvenç kaynağımız genç nesildir. Bu duygu ve düşüncelerle bütün çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın bayramını içtenlikle kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ilk Meclis’in saygıdeğer üyelerini, aziz şehitlerimizi ve tüm milli mücadele kahramanlarını hürmetle anıyor, hepsine Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler