1. Mahalli Enduro Motosiklet Yarışı sonuçları...

1. Mahalli Enduro Motosiklet Yarışı sonuçları...

Sarıçam Belediyesi ile Çukurova Enduro Motosiklet Kulübü işbirliği ile organize edilen ve Adana?da ilk kez düzenlenen ?Sarıçam 1. Mahalli Enduro Motosiklet...

Sarıçam Belediyesi ile Çukurova Enduro Motosiklet Kulübü işbirliği ile organize edilen ve Adana?da ilk kez düzenlenen ?Sarıçam 1. Mahalli Enduro Motosiklet Yarışı? sona erdi.

Sarıçam Belediyesi Sosyal tesislerinin de içinde yer aldığı Süleyman Demirel Arberetumundaki parkurda düzenlenen yarışlarda sporcular doğa şartları ve sıcakla mücadele etti. Toprak ve patika yol ve engebeli araziden oluşan 3 kilometrelik parkuru motosiklet tutkunları sıralama turu ve üç ayrı etapta yarıştılar. Yarış sonunda dereceye giren motosiklet tutkunlarına kupalarını Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci takdim etti. Kupa töreninde konuşan Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, bu ve benzeri organizasyonlara katkı koymaya devam edeceklerini belirterek, ?Sarıçam ilçesinin gelişimine ve tanıtımına katkı sağlayan etkinlikleri destekliyoruz. Bu yarış Adana?da ilk kez düzenlendi. Her yıl düzenlenmesi ve daha iyi şartlarda yapılması için çalışacağız. Tüm yarış severlere ve emeği geçen herkesi kutluyorum.? dedi.

Dereceye giren sporculara Modo Giyim ve Starpet firmaları çeşitli hediyeler verdi.

Yarışma sonunda genel klasman da dereceye giren sporcular şunlar:

19 dakika 20 saniye ile birinciliği Yamaha 125 motoru ile Durancan Ulugöz, ikinciliği 19 dakika 34 saniye ve Ramzey 2000 motoru ile Fatih Sunguray, üçüncülüğü de 19 dakika 51 saniye ve Honda 400 motoru ile Ferhat Özcan kazandı.

E1C kategorisinde ise birinciliği yine aynı sonuçla Durancan Ulugöz, ikinciliği Fatih Sunguray, üçüncülüğü de Oktay Ateş kazandı.

E2 C kategorisinde, birinciliği Ferhat Özcan, İkinciliği Alican Cerrah, üçüncülüğü de İlhan Yaman kazandı.

E3 C kategorisinde de birinciliği Ertan Coşanay, ikinciliği Mustafa Bozan üçüncülüğü de Hasan Yeşilelma kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler