20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde Vali Elban’a Anlamlı Ziyaret

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde Vali Elban’a Anlamlı Ziyaret

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Elban, çocuklarla bir süre sohbet etti.

Çocukları korumak ve onların yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından ilan edilen 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü vesilesiyle Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer, Çocuk Hakları İl Yetişkin Koordinatör F.Merve Şahutoğu ve çocuklardan oluşan Adana Çocuk Hakları İl Komitesi; Vali Süleyman Elban’ı ziyaret etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Elban, çocuklarla bir süre sohbet etti.

Bütün dünya çocuklarının doğuştan sahip olduğu; eğitim, sağlık, yaşama, barınma ve her türlü şiddete karşı korunma gibi haklarının olduğunu ifade eden Vali Elban,”Daha yaşanabilir bir dünya için tüm çocukların mutlu ve huzurlu bir çevrede yaşaması gerektiğini düşünüyoruz. Çocuklarımızı her türlü kötülükten korumak, onlara güvenli bir ortam tesis etmek bizlerin temel görevleri arasındadır. Devletimiz de bunu sağlamak, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı yarınlara en iyi şekilde hazırlamak için tüm imkanlarını seferber etmektedir. Bizler de bu hususta üzerimize düşen ne varsa layıkıyla yerine getirmeye her daim hazırız.” dedi.

Dünyanın neşe kaynağı çocuklarla çok daha anlamlı olduğunu vurgulayan Vali Elban, çocuk hakları konusunda farkındalık yaratmak açısından bir hayli önemli olan 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nü yürekten kutladığını sözlerine ekledi.

Kabulünden dolayı Vali Elban’a teşekkür eden Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer ise Çocuk Hakları İl Komitesi ile kutlama programı hakkında bilgiler verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler