245 Bin Uygurun Köle Gibi Çalıştırıldığı Ortaya Çıktı

245 Bin Uygurun Köle Gibi Çalıştırıldığı Ortaya Çıktı

Çin komünist yönetimi 2017’den itibaren resmi verilere göre 2 gayrı resmi verilere göre 5 milyondan fazla Uygur, kazak ve başka etnik gurupları Terörist, bölücü ve dini aşırıcı yaftasıyla toplama kamplarına veya hapse mahkum ederken..

245 Bin Uygurun Köle Gibi Çalıştırıldığı Ortaya Çıktı

Çin komünist yönetimi 2017’den itibaren resmi verilere göre 2 gayrı resmi verilere göre 5 milyondan fazla Uygur, kazak ve başka etnik gurupları Terörist, bölücü ve dini aşırıcı yaftasıyla toplama kamplarına veya hapse mahkum ederken dışarıdaki sözde serbest olan halkı da tutsak hayatı yaşatıyor ve aralarından genç olanları seçerek Çin’in iç kesimlerine köle olarak çalışmaya gönderiyor.

Son olarak Çin medyalarına yansıyan haberlerde bu sene Eylül ayına kadar Doğu Türkistan’ın Kaşgar, Hoten, Aksu ve Artuş bölgelerinden 245 bin kişiyi ‘’Transferle İstihdam etmek’’ adı altında yürütülen siyaset ile ucuz iş gücü olarak Çine taşıyıp köle yerinde çalıştırıldığı öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta ABD hükumeti ceza kamplarındaki ve dışardaki Uygur Türklerini köle gibi zorla çalıştıran 8 Çinli Şirketi kara listeye almıştı.

http://turkistanpress.com

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler