5. Türkiye Voleybol Şampiyonası..

5. Türkiye Voleybol Şampiyonası..

-Adana’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Voleybol Bölge Elemeleri tamamlandı-Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün desteklediği turnuvalar sorunsuz bir şekilde tamamlandı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü kapsamında 5. Türkiye Voleybol Şampiyonası Bölge Seçmeleri Adana’da tamamlandı

Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan Turnuvanın açılış konuşmasında
Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcı Ayten Şahin konuşmasında şunlar verdi:

“Aile ve Sosyal Politikalar Genel Müdürlüğüne bağlı Kuruluşlarda koruma ve bakım altında bulunan gençlerimizin sosyal etkileşim becerileri ile bedensel gelişimlerine katkı sağlanması ve farklı illeri görmeleri, bu illerin sosyal kültürel ve tarihsel dokusu hakkında bilgi sahibi olmaları amacıyla bu tür turnuvalar düzenleniyor. Ayrıca sosyal ve sportif bir proje olduğu için kazananı ve kaybedeni olmaz.”

Şahin, Turnuvanın kardeşlik yardımlaşma centilmenlik ve hoşgörülü geçmesini temenni etti. Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen başta Vali Yardımcısı Mehmet Seyman ve turnuvanın gerçekleştirilmesinde büyük katkı sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a teşekkür etti.

Menderes Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvaya, Adana’nın yanı sıra, Mersin, Karaman, Konya, Kırıkkale, Niğde, Sivas ve Kahramanmaraş olmak üzere toplam 8 ilin  kız ve erkek takımları katıldı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün desteklediği turnuvalar sorunsuz bir şekilde tamamlandı.

Finalleri 2-7 Mayıs tarihleri arasında Antalya İlinde yapılacak olan turnuvaya katıla bilmek için kıyasıya mücadeleler sergilendi.

Turnuva eleme maçları sonucunda erkeklerde, Adana birinci, Kahramanmaraş ikinci oldu. Kızlarda ise Konya birinci, Adana ikinci oldu.

Ayrıca, derece alan takımlara madalya ve kupa ödülleri, Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Ayten Şahin ve Voleybol Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yusuf Cemil Oğuz tarafından verildi.

Bu arada müsabakaları Adana Vali Yardımcısı Mehmet Seyman, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel ve Spor Servisi Şefi Hanifi Altun yakından takip etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler