Adana Barosu, Adana Bilim Ve Teknoloji Üniversitesini Ziyaret Etti.

Adana Barosu, Adana Bilim Ve Teknoloji Üniversitesini Ziyaret Etti.

Bilim Teknoloji Üniversitesi Hukuk Fakültesinin Devam Edip Etmeyeceği Bu Ay Belli Oluyor.

Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük, Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ümit Arif Özsoy, Adana Barosu Hukuk Fakülteleri ve Öğrencileri ile İletişim Komisyonu Başkanı Av. Uğur Aydıngül, Komisyon Başkan Yardımcısı Av. Nermin Tuğçe Kayar Türk ve üyeleri Av. Özge Demirdelen, stajyer Av. Oğuzhan Uçar ve Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrenci Orkun Parsak ile birlikte Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (ADANA BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay’ı ziyaret etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Tümay, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yıldırım Beyazıt Önal ile birlikte konuklarını ağırladı.

 

Görüşmede, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Hukuk Fakültesinin geleceği ve hukuk öğrenimi konuşuldu, ayrıca Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Hukuk Fakültesinin önümüzdeki günlerde eğitim ve öğretim faaliyetine devam edip etmeyeceği ile ilgili bu ay içerisinde Yüksek Öğretim Kurulu tarafından (YÖK) değerlendirme sonucunda karar verileceği ifade edildi.

 

Adana Barosu ile Üniversitenin yapabileceği işbirliği değerlendirildi. Ziyaretin sonunda Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Rektör Prof. Dr. Tümay ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Önal’a baromuzun hediyelerini takdim etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler