Adana Demirspor-Ankara Keçiörengücü maçının ardından

Adana Demirspor-Ankara Keçiörengücü maçının ardından

- Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba: "Hedefe adım adım ilerliyoruz diye düşünüyorum. Oyuncularımızın sahadaki coşkusu, isteği mücadelesi bizi her geçen daha çok umutlandırıyor''

- Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yılmaz: "Rakibin 3 puana çok ihtiyacı vardı. Biz de 3 puanı çok istiyorduk. Buradan puanla ayrılabilseydik çok daha iyi olacaktı''

ADANA (AA) - TFF 1. Lig'in 28. haftasında Ankara Keçiörengücü'nü 2-0 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, "İnşallah bu 6 hafta sonunda hedefi gören, hedefe varan bir takım haline geleceğiz." dedi.

Aybaba, maçın adından düzenlenen basın toplantısında, mükemmele yakın bir oyun oynadıklarını belirterek oyuncularını kutladı.

Çok pozisyon bulduklarını, rakibe az pozisyon verdiklerini ifade eden Aybaba, şunları söyledi:

"Rakibin birlikte oynamasından veren ezberini bozmak için bir takım taktiksel çalışmalar yapmıştık, onları doru uyguladık. Sahanın her yerinde baskı yaptık. Yapamadığımız bir tek şey vardı; sonlandırmayla ilgili sorunumuzu oyun içinde bir türlü çözemedik. Çok öncesinde koparabileceğimiz bir maçı 90 dakikaya kadar taşıdık. En sıkıntılı olan bölümü orasıydı. Eğer öncesinde bu kadar iyi yaptığımız şeyi golle taçlandırsaydık belki çok daha farklı, çok rahat bir maç olabilirdi. Şimdi önümüzde daha ciddi bir maç var. Ona konsantre olacağız, Hedefe adım adım ilerliyoruz diye düşünüyorum. Oyuncularımızın sahadaki coşkusu, isteği mücadelesi bizi her geçen daha çok umutlandırıyor. İnşallah bu 6 hafta sonunda hedefi gören, hedefe varan bir takım haline geleceğiz."

Hamdi Yılmaz: ''Kaybedilen puanların telafisi mümkün değil''

Ankara Keçiörengücü'nün teknik sorumlusu Hamdi Yılmaz, maça iyi başlayamadıklarını, rakibin daha baskılı oynadığını belirtti.

İkinci yarı değişikliklerle oyunu dengelediklerini, rakibin üzerine gittiklerini ifade eden Yılmaz, yakaladıkları bir kaç pozisyonu değerlendiremediklerini kaydetti.

Yılmaz, şunları söyledi:

"Rakibin 3 puana çok ihtiyacı vardı. Biz de 3 puanı çok istiyorduk. Buradan puanla ayrılabilseydik çok daha iyi olacaktı. Çünkü İstanbulspor berabere kaldı. Şimdi ilk 6'nın içinde olmamız için evimizdeki ve dışardaki maçlardan mutlaka 3 puanla ayrılmamız gerekiyor. Kaybedilen puanların telafisi mümkün değil."

Yılmaz, Adana Demirspor'u galibiyeti nedeniyle kutladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler