Adana Demirspor, Süper Lig'e odaklandı

Adana Demirspor, Süper Lig'e odaklandı

Mehmet Akyüz: "Önümüzde 12 maç var, hepsi finalden de öte. Kayıp yaşamak istemiyoruz"

- Lacivert-mavili takımın yeni transferi Mehmet Akyüz:
"Önümüzde 12 maç var, hepsi finalden de öte. Kayıp yaşamak istemiyoruz"
- "İnşallah mayısta buraya kupayla döneceğiz. Ben şampiyonluk için geldim"

ADANA (AA) - EREN BOZKURT - TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un golcü oyuncusu Mehmet Akyüz, seri galibiyetler alarak şampiyonluğa uzanmak istediklerini söyledi.

Devre arasında Süper Lig ekibi Yukatel Denizlispor'dan Adana Demirspor'a transfer olan ve son 3 maçta 2 gol atan Mehmet Akyüz, Süper Lig hedefiyle ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Son oynadıkları Bursaspor maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını, diğer karşılaşmalara  odaklandıklarını anlatan deneyimli forvet, "Önümüzde 12 maç var, hepsi finalden de öte. Kayıp yaşamak istemiyoruz. İnşallah mayısta buraya kupayla döneceğiz. Ben şampiyonluk için geldim. Hedef zaten şampiyonluk. İnşallah burada şampiyon olup Adana Demirspor taraftarına armağan edeceğiz. Play-off mücadelesi tek maç olduğu için ne olacağı belli olmuyor." diye konuştu.

 

- "Gol atmak ikinci planda"

 

Mehmet Akyüz, seri galibiyetler almak istediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bizim öyle bir seri yapmamız lazım ki 12'de 12 olsun. Ama maçlara tek tek bakıyoruz. Önümüzde Altınordu maçı var. Bu maçı kazanıp tekrar bir seriye başlamak istiyoruz. Gol atmak güzel, takıma katkı veriyoruz ama takımımızın yenmesi daha önemli. Kimin gol attığı önemli değil, yeter ki biz kazanalım. Gol atmak ikinci planda." 

 Adana'nın güzel bir şehir olduğunu anlatan Mehmet, kente kısa sürede alıştığını da sözlerine ekledi.

TFF 1. Lig'de 34 puanla 4. sırada bulunan Adana Demirspor, 23. haftada 22 Şubat Cumartesi günü Altınordu'yu ağırlayacak. Akdeniz ekibi, karşılaşmayı cezası nedeniyle seyircisiz oynayacak.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler