Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger: "Kadir gecesi ilahi bir fırsattır"

Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger: "Kadir gecesi ilahi bir fırsattır"

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, Kadir gecesinin, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması ve yeni bir hayat için ilahi fırsat olduğunu söyledi.

Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger, kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim'de bin aydan daha hayırlı olduğu ifade edilen mübarek Kadir gecesi nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında, Kadir gecesinin insanlığın, her türlü kaza, bela, musibet ve salgından kurtuluşuna vesile olmasını temenni eden Birlik Başkanı Niyazi Göger, "Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı mübarek Ramazan-ı Şerif'in son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi'ni idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Onun için bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, hepimize neşe, huzur ve sağlık getirmesini diliyorum" dedi.

Peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v)'in bir hadisi şerifinde, "Faziletine inanarak ve karşılığını Allah'tan bekleyerek Kadir gecesini değerlendiren kişinin geçmiş günahları bağışlanır" şeklinde buyurduğunu hatırlatan Birlik Başkan Niyazi Göger, "İnanıyorum ki bu mübarek gecede yapacağımız dua ve niyazlarımız, bir rahmet yağmuru olarak karşılık bulacaktır. Huzur ve ibadet içerisinde geçen Ramazan günleri, Kadir Gecesi'nin bereketi ile birlikte zirveye çıkacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle başta esnaf ve sanatkarlarımız ile Adanalı hemşehrilerim olmak üzere milletimiz ve tüm İslam aleminin Kadir gecesini tebrik ediyor, bu gecenin bütün insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler