Adana ESOB Başkanı Sözütek: "Her günümüz bayram tadında geçsin"

Adana ESOB Başkanı Sözütek: "Her günümüz bayram tadında geçsin"

Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesi, barış ve huzur ortamının tesis edilmesi için eşsiz bir fırsat olduğunu söyledi.

Adana ESOB Başkanı Sözütek: "Her günümüz bayram tadında geçsin"

Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesi, barış ve huzur ortamının tesis edilmesi için eşsiz bir fırsat olduğunu söyledi. Açıklamasında birlik ve beraberlik mesajı da veren Başkan Sözütek, her günün bayram tadında geçmesini temenni etti.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (Adana ESOB) geleneksel hale gelen bayramlaşma töreni Birlik Eğitim ve Hizmet Binası'nda gerçekleştirildi. Adana ESOB ve Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek'in ev sahipliğini yaptığı bayramlaşma törenine, yönetim, denetim, disiplin kurulu üyeleri, Adana ESOB'a bağlı oda başkanları ile üyelerinin yanı sıra esnaf, sanatkarlar ve birlik personeli katıldı. Birlik Başkanı Nihat Sözütek, oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen bayramlaşma töreninde yaptığı açıklamada, meydana gelen ölümlü trafik kazaları nedeniyle Kurban Bayramı'nın buruk geçtiğini dile getirerek, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, acılı aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.

Konuşmasında birlik ve beraberlik çağrısı da yapan Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, "Sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının zirveye ulaştığı bir Kurban Bayramı’na daha birlikte idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz" dedi.

Bayram vesilesiyle yakalanan kardeşlik ortamının bozulmadan sürmesini temenni eden Birlik Başkanı Nihat Sözütek, "Acısıyla tatlısıyla bir bayramı daha geride bırakırken, esnaf ve sanatkarlarımız ile Adanalı hemşehrilerimiz ile aziz milletimizin geçmiş Kurban Bayramını tekrar kutluyorum. Ekonomik istikrarın sağlandığı, esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarının çözüme kavuştuğu, ülkemizde barış, huzur ortamının tesis edildiği nice bayramları birlikte karşılamayı temenni ediyorum. Bu vesile ile başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimizin huzur ve güveni, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için kanlarını ve canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnet, gazilerimizi saygıyla anıyor, tedavisi devam eden gazilerimize ve tüm hastalara acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler