Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak,

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak,

 Adanalı görme engelli sporcuları makamında kabul etti-Ataşbak:" Sporu rehabilite olarak kullanmak oldukça faydalı oluyor"

Adana gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Adanalı görme  engelli sporcuları makamında kabul etti.

Ataşbak, geçtiğimiz hafta Eskişehir’de düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonasından on madalya alan sporcuları kutladı.

Engelli bireyleri spora yönlendiren ailelerine teşekkür eden Ataşbak, “ Bizler bütün vatandaşlarımızın daha iyi spor yapabilmesi için olanaklarımızı kullanıyoruz. Sporcularımızın başarısı bizleri mutlu ediyor. Sporu rehabilite olarak kullanmak oldukça faydalı oluyor. Şampiyonadan 4 altın iki gümüş ve 4 bronz madalya alan sporcularımızla gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Görme Engelliler Federasyonu Adana İl Temsilcisi Osman Alıcı, kendilerine her konuda destek olan Adana gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür etti.

Ayrıca ziyarette, Adana Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Can Kasapgil, sporcular Halil İbrahim Cura, Perver Nibak, Sıdıka Nisa Gök, Mehmet Nuri Gök, Yusuf Can Alakaş, Arda Günyel, Furkan Acer ve Muhammet Demir ile sporcu velileri hazır bulundular.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler