Adana Gençlik Merkezi tarafından tiyatro etkinliği

Adana Gençlik Merkezi tarafından tiyatro etkinliği

Kahraman Şehitlerimizin çocuklarına Niloya 2 Müzikali tiyatro izletildi

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi tarafından tiyatro etkinliği gerçekleştirildi.

Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun, bu güzel vatan için şehadete yürümüş olan Kahraman Şehitlerimizin bizlere emanetleri olan çocuklarımızı Niloya 2 Müzikali tiyatro gösterisinde bir araya getirdiklerini söyledi.

Tosun, "Bu toprakları yiğitçe savunarak şahadete yürüyen şehitlerimizi unutmadığımızı ve bizlere emanetleri olan çocuklarımızın Devletimizin şefkati altında olduğunu göstermek ve vefa borcumuzu bir nebze ödeyebilmek amacıyla; Adana Gençlik Merkezi’mizce düzenlenen ve Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezinde sahnelenen TRT Çocuk kanalında bütün çocukların beğenerek izlediği Niloya 2 Müzikali tiyatro gösterisi ile Şehit Çocuklarımızı aileleriyle birlikte buluşturduğumuz oyunun ardından birlikte yemek yedik, tebessümlerine katkı sağlayarak eğlenceli bir gün geçirmelerine vesile olmak istedik" diye konuştu

Bu tür etkinliklerin çocukları bir nebzede olsa mutlu ettiğini ifade eden Tosun konuşmasını şöyle tamamladı:

"Bizler için örnek ve güzel insan olan Rahmet Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) küçük yaşta anne ve babasını kaybederek yetim kalmıştır. Dolayısıyla efendimiz yetimler konusunda çok hassastı ve ümmetinin de yetimlere karşı şefkat ve merhametli olmasını bizlere her daim buyurmuştur. Bu münasebetle bugün istedik ki vatanımız uğruna şehit düşen kahramanlarımızın emanetlerine karşı sorumluluklarımızı yerine getirelim."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler