Yerel Medya Güçbirliği Platformu’ndan İYİ Parti Adana İl Başkanlığına Kınama!

Yerel Medya Güçbirliği Platformu’ndan İYİ Parti Adana İl Başkanlığına Kınama!
İYİ Parti Adana İl Başkanı Hasan Batur Eroğlu ile İYİ Parti Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Raşit Yılmaz’ın “Bayrak Açıyorum” mitingleri kapsamında yaptıkları basın toplantısı ile ilgili gazeteciler arasında ayrımcılık yapıldı.

Yerel Medya Güç Birliği Platformu tarafından yapılan açıklamada,

" İYİ Parti Adana İl Başkanı Av. Hasan Batur Eroğlu ve İYİ Parti Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Raşit Yılmaz’ın il binasında yaptıkları basın toplantısına medya mensupları davet edilirken ayrımcılık yapılması son derece çirkin yaklaşımdır.

Platform yönetimi olarak karar aldık. Basın kuruluşları arasında ayrımcılık yapan İYİ Parti Adana İl Başkanlığından gelen bültenler dikkate alınmayarak yayınlanmayacaktır. İYİ Parti Adana İl Başkanlığı yöneticilerinin ayrımcı davranışlardan uzak olması ve basına eşit mesafede olması gerekmektedir. İYİ Parti Adana İl Yöneticilerinin bu ayrımcılığa son vererek, bundan sonra yerel medyaya eşit davranmaları tek temennimiz" denildi.

Kaynak:Adanapost

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.