Adana Lokman Hekim Anadolu Lisesi Voleybol Kız Takımı Yarı Finalde..

Adana Lokman Hekim Anadolu Lisesi Voleybol Kız Takımı Yarı Finalde..

- Adana Lokman Hekim Anadolu Lisesi Voleybol Kız Takımı Yarı Finaline Çıkmaya Hak Kazandı- Lokman Hekim Anadolu Lisesi Beden Eğitim Öğretmeni Pekmez:“Yarı Finali Kazanıp İlmimize Kupayla Döneceğiz”

Okul Sporları Federasyonu Faaliyet programında yer alan “Okullar arası Genç Kızlar Voleybol  ” müsabakaları Nevşehir’de tamamlandı.

Adana Lokman Hekim Anadolu Lisesi Kız Voleybol takımı Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda 12 ili arasından birinci olarak yarı finaline çıkmaya hak kazandı.

Lokman Hekim Anadolu Lisesi  Beden Eğitim Öğretmeni Yasin Pekmez, güçlü rakiplerine rağmen başarılı bir oyun sergileyen sporcuları tebrik ederek, yarı finalde mutlaka İlimize kupayla döneceklerini söyledi.

Bu günden itibaren nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan yarı final müsabakalarına sistemli bir şekilde hazırlandıklarını belirten Pekmez, amaçlarının Okullar arası Türkiye birincisi olmak olduğunu sözlerine ekledi.

Pekmez, kendilerine her konuda destek olan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak , Lokman Hekim Anadolu Lisesi Müdürü Kayhan Atmış,Müdür Yardımcısı Harun Güçlü , Beden Eğitimi Öğretmeni Göksel Özbek, İngilizce Öğretmeni  Selda Güçlü ve Adana Yüreğir Başkent Hastanesi yöneticilerine  teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler