Adana Valisi Süleyman Elban’ın Yeni Yıl Mesajı

Adana Valisi Süleyman Elban’ın Yeni Yıl Mesajı

2022 yılının ülkemiz ve tüm insanlık için hayallerin ve umutların gerçeğe dönüştüğü, salgınların sona erdiği bir yıl olmasını diliyor, yeni yılınızı tebrik ediyorum.

Vali Süleyman Elban’ın Yeni Yıl Mesajı

Hüznüyle, neşesiyle bir yılı daha geride bırakırken yepyeni umutlarla yeni bir yılı karşılamanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Öncelikle 2022 yılının geçmiş yıllardan daha sağlıklı ve bereketli geçmesini; getirdikleriyle güzel hatırlanan; elim hadiselerden uzak refah ve huzurlu bir yıl olmasını diliyorum.

Değerli Hemşehrilerim,

Geride bıraktığımız yıl içinde sağlımızın ne kadar değerli bir hazine olduğunu; bilim ve tıbbın vazgeçilmezliğini; dayanışmanın önemini en iyi şekilde idrak ettik. Elim olaylardan keder, güzel gelişmelerden mutluluk duyduk. Tüm güçlüklerin karşısında birlik ve beraberliğimizi koruduk. Ülkemizi güçlü kılan bu meziyetin yeni yılda da artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum.

2021 yılından edindiğimiz tecrübelerle ülkemiz; yeni yılda da üretimden ihracata, eğitimden sağlığa ve daha birçok alanda yeni atılımlar gerçekleştirerek yükselen demokratik değerlerini bir yaşam biçimi olarak benimseyen tüm bireyleriyle gelecek yolculuğunu en iyi şekilde sürdürecektir.

Bizler de ülkemizin bu gelecek yolculuğuna Adana özelinde, Adana’nın tüm dinamikleriyle, yeni yılda da var gücümüzle katkı sağlama kararlılığı içinde olacağız. Ülkemizin gelişimine paralel olarak hızla gelişen Adana’mızın her alanda kalkınması ve vatandaşlarımızın refahı için bugüne kadar sürdürdüğümüz çalışmaları 2022 yılında da aynı anlayış, aynı şevk ve heyecanla devam ettireceğiz. İnşallah Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 100'üncü yıl dönümü olan 2023'te hedeflerimize ulaşarak bizden sonraki nesillere miras olarak bırakacağımız 2053 ve 2071 vizyonlarıyla tarihteki binlerce yıllık yürüyüşümüzü daha da ileriye taşıyacağız.

Kıymetli Hemşehrilerim, 2022 yılına Adana’mız için ayrıca parantez açmak isterim. Çünkü yeni yılla birlikte Adana’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun yüzüncü yılını da idrak edeceğiz. Milletimizin Adana tarihine silinmez bir not düştüğü bu gurur gününü kentimizin kadim tarihine yakışır etkinliklerle kutlamanın heyecanını da yüreklerimizde taşıyoruz. 100. yılımızdan aldığımız ilhamla milli ve manevi değerlerimize, vatanımıza, bayrağımıza, devletimize, aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin hatıralarına da hep birlikte sahip çıkacak, bu güzel kenti geleceğe en güzel şekilde yine hep birlikte taşıyacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; kentimizin daha müreffeh yarınlara ulaşması yönünde yoğun mesai harcayan kamu kurumlarımızdaki tüm personelimize, sivil toplum örgütlerimize, basınımızın değerli mensuplarına ve siz değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum.

2022 yılının ülkemiz ve tüm insanlık için hayallerin ve umutların gerçeğe dönüştüğü, salgınların sona erdiği bir yıl olmasını diliyor, yeni yılınızı tebrik ediyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler