Adana Valisi Süleyman Elban’ın Yeni Yıl Mesajı

Adana Valisi Süleyman Elban’ın Yeni Yıl Mesajı

Hiç kuşkusuz 2020’yi daha ziyade doğal felaketler ve küresel pandemiyle mücadele yılı olarak hatırlayacağız. Bu mücadeledeki en büyük gücümüz ise umudumuz… Yeni yıl da yeni umutların müjdecisi, umutların dirildiği dönüm noktalarının en önemlisi…

Adana Valisi Süleyman Elban Yeni Yıl Mesajında,

"Bir takvim daha eskidi. Bizim koskoca bir yıl olarak nitelendirdiğimiz ancak göz açıp kapayıncaya kadar geçen kısa bir zaman dilimi daha geride kalırken 2020 yılı da tarih raflarındaki yerini alacak. Hiç kuşkusuz 2020’yi daha ziyade doğal felaketler ve küresel pandemiyle mücadele yılı olarak hatırlayacağız. Bu mücadeledeki en büyük gücümüz ise umudumuz… Yeni yıl da yeni umutların müjdecisi, umutların dirildiği dönüm noktalarının en önemlisi… Filizlenen her umut ise insanlığın içinde bulunduğu kaostan ve karmaşadan çıkış yolunun işaretçisi…

Bilelim ki içimizdeki umutla birlikte gayret, azim ve sabır verdiğimiz büyük mücadelede bizi başarıya taşıyacak. Biz de başaracağız; salgına karşı yürüttüğümüz mücadeleyi hep birlikte kazanacağız. Unutmayalım ki başarının yolu, alınan tedbirlere sıkı sıkıya uymaktan geçiyor. Sizlere pandemiyle mücadele amacıyla aldığımız önlemlere uyarak riskini en aza indirmeyi sağlamak amacıyla uygulanacak üç günlük sokağa çıkma kısıtlamasına da titizlikle uymanızı rica ediyorum. Söz konusu olan kısıtlama süresince evlerimizde de yeni yıl kutlaması amacıyla toplanıp virüsün bulaşma hızının artışına müsaade etmeyelim.

Öte yandan sıkıntıların yaşandığı dönemlerin yeni fırsatların kapılarının aralandığı zaman dilimleri olduğu da bilinen bir gerçektir. İnsanlığın yeni bir dönemin sancılarını çektiği bu evrede, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı gelişmeleri de beraberinde getireceğine olan umudumu bir kez daha yinelemek istiyorum. Her alanda büyüyen, gelişen, bölgesinde ve tüm dünyada gücünü hissettiren Türkiye’nin girdiğimiz yeni yılla birlikte değişen dünya dengesinde yerini biraz daha sağlamlaştıracağına, her platformda haklının, mazlumun ve mağdurun sesini daha da yükselteceğine yürekten inanıyorum. Bizler de ülkemizin yükselen ivmesine Adana özelinde, Adana’nın tüm dinamikleriyle, yeni yılda da var gücümüzle katkı sağlamaya devam edeceğiz. Adana’yı güneyin tarım, enerji, sanayi, ticaret, finans, sağlık, kültür, turizm ve eğitim üssü yapma noktasında attığımız adımları daha ötelere taşıyacak; Adana’yı daha yaşanabilir, daha huzurlu, daha güvenli bir kent skalasına hep birlikte taşıyacağız.

Bu vesileyle yeni yılın, birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, milletimizin bir arada ve kardeşçe yaşama arzusunun doruğa ulaştığı, toplumsal dayanışma duygularımızın pekiştiği, barışı, huzuru, refahı, bolluğu ve bereketi müjdeleyen bir yıl olmasını diliyor; tüm hemşehrilerimi bir kez daha üç günlük kısıtlama süresince alınan tedbirlere uymaya davet ediyorum. Aziz milletimizin ve kıymetli hemşehrilerimin yeni yılını içtenlikle kutluyor; yeni yılın ülkemize, milletimize ve Adana’mıza iyilikler ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum." ifade etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler