Adana ve Tüm İlçelerde Yetki Yine Eğitim-Bir-Sen'de..

Adana ve Tüm İlçelerde Yetki Yine Eğitim-Bir-Sen'de..

EĞİTİM-BİR-SEN Adana Şubesi 11 Bin 694 Üyeyle Diğer Tüm Sendikaların Toplamından 434 Fazla Üyeye Sahip Oldu

Adana ve Tüm İlçelerde Yetki Yine Eğitim-Bir-Sen'de..

EĞİTİM-BİR-SEN Adana Şubesi 11 Bin 694 Üyeyle Diğer Tüm Sendikaların Toplamından 434 Fazla Üyeye Sahip Oldu

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Adana İl teşkilatı yetki bayrağını yukarılara taşımaya devam ediyor.

 

14 Şubat 1992 tarihinde öğretmen, şair ve yazar Mehmet Akif İnan ve arkadaşları tarafından kurulan, sendikacılık ve hak arama konusunda ilkeli bir duruş sergileyen Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi başarılarına bir yenisini daha ekledi.

 

Geçtiğimiz yıllarda Adana’nın 15 ilçesinde en yüksek üye sayısına ulaşarak yetkiyi alan Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi başarısını bu yıl da arttırarak sürdürdü.

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer, bir kez daha kentin 15 ilçesinde yetki aldıklarını ve 11 bin 694 üyeyle kendilerinin diğer 34 sendikanın toplamından 434 daha fazla üyelerinin bulunduğunu açıkladı.

 

Başarılarının daha iyi anlaşılabilmesi Milli Eğitim Bakanlığı’nın Adana’yla ilgili resmi kayıtlarına bakmanın yeterli olacağını ifade eden Başkan Sezer, “Adana’da 22954 sendikalı memur görev yapıyor. Bu sayının %50’sinden fazlasının Eğitim-Bir-Sen üyesi olduğunu söyledi.

 

Mehmet Sezer bu yılda "Eğitim-Bir-Sen: 15 - Diğerleri: 0" diyerek başarılarının sırrının sadece sendikacılık faaliyetleriyle sınırlı kalmayan ve hayatın her alanında üyelerine dokunan bir yönetim anlayışının benimsenmesi olduğunu ifade etti.

 

Eğitim-Bir-Sen üyelerinin üzerlerine yüklediği sorumluluğun farkında olduklarını ve bu konuda hiç yorulmadan çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen Başkan Sezer, bu başarının önümüzdeki yıllarda da devam etmesi noktasında mücadelelerinin süreceğini söyledi.

 

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer, 11 Bin 694 üyesi ile diğer tüm sendikaların toplamından 434 daha fazla üyeye ulaşmalarındaki başarının gerçekleşmesinde üstün bir emek sarf eden ekibine teşekkür ederek “Bundan sonra da yönetim kurulu ve diğer Eğitim-Bir-Sen üyelerimizle zirveden yeni ufuklara doğru devam edeceğiz” dedi.

 

Başkan Mehmet Sezer bu vesileyle tüm İslam Aleminin mübarek Ramazan ayını da bir kez daha tebrik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler