Adana'da cinayet: 1 ölü, 1 ağır yaralı ?

Adana'da cinayet: 1 ölü, 1 ağır yaralı ?

Adana'da, bir kişi, daha önce birlikte yaşadığı, barda çalışan kadın ile ablasını uyurken evlerinde başlarından tabancayla vurdu. Abla öldü, kadın...

Adana'da, bir kişi, daha önce birlikte yaşadığı, barda çalışan kadın ile ablasını uyurken evlerinde başlarından tabancayla vurdu. Abla öldü, kadın ağır yaralı kurtuldu.

Alınan bilgiye göre, bir barda çalışan Gülbahar S. (20) ile nikahsız yaşayan Ayhan T. (32), bir süre önce kendisini terk eden genç kadının Tellidere Mahallesi'ndeki evine gitti.

Ayhan T, yanında taşıdığı tabancayla, yatağında uyuyan Gülbahar S.ve aynı odadaki ablası Şahide A'yı (27) başlarından tabancayla vurarak, kaçtı.

Genç kadının kardeşi S.S'nin (14) haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ve polis ekipleri, sol gözünden vurulan Şahide A'nın olay yerinde öldüğünü belirledi. Kulağının arkasından giren mermiyle ağır yaralanan Gülbahar S. ise Çukurova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yoğun Bakım Servisinde tedavisi süren genç kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

ÇOCUKLARA KOMŞULAR SAHİP ÇIKTI

Ablalarını kanlar içinde gören kardeşleri S.S, D.S (11) ve A.S(7), Şahide A'nın 4 yaşındaki oğlu Z. ile Gülbahar S'nin 3 yaşındaki kızı C, komşuları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Bir süre komşularında bekletilen çocuklar, daha sonra psikolojik destek verilmesi amacıyla Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Bu arada, zanlıya kapıyı S.S'nin açtığı iddia edildi. Kız kardeşlerin çalıştığı barın işletmecileri, Gülbahar S. ve Şahide A'nın Ayhan T'ye kapıyı açmadığını, uyanık olmaları halinde eve girmesine izin vermeyeceğini, hatta birkaç kez eve girmek istemesi nedeniyle tartışmalar yaşandığını öne sürdü.

S.S. de ifadesinde, ablası Gülbahar'ın nikahsız olarak yaşadığı ve bir çocuğu olan Ayhan T. ile bir süredir ayrı yaşadığını, zanlının zaman zaman eve gelip kavga ettiğini belirtti.

Ayhan T'nin, genç kadınla ilişkilerinin bozulmasında Şahide A'nın suçu olduğunu söylediğini anlatan S.S'nin ifadesinde, ''Eniştem, sık sık gelip kavga ediyordu. Şahide ablamı ayrılmalarının nedeni olarak gösteriyor. Tehdit ediyordu. Ancak, böyle bir şey yapacağını tahmin etmiyordum'' dediği öğrenildi.

Saldırıya uğrayan kardeşlerin babasının çocukluk yaşlarında öldüğü, anneleri Suna'nın ise uyuşturucu suçundan cezaevinde bulunduğu belirtildi. Şahide A'nın eşinin ise çeşitli suçlardan cezaevinde olduğu bildirildi.

İddiaya göre, Gülbahar S'nin daha önce uyuşturucu başta olmak üzere çeşitli suçlardan kaydı bulunan Ayhan T'den ayrılmasının ardından, aile, yaklaşık 6 ay önce olayın yaşandığı eve kiracı olarak taşındı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler