Adana'da fuhuş çetesi operasyona, vali yardımcısı ile bir polis amirinin ismi karıştı.

Adana'da fuhuş çetesi operasyona, vali yardımcısı ile bir polis amirinin ismi karıştı.

Adana'da fuhuş çetesi için düzenlenen operasyona, vali yardımcısı ile bir polis amirinin ismi karıştı.Adana'da, fuhuş çetesi soruşturmasında adları...

Adana'da fuhuş çetesi için düzenlenen operasyona, vali yardımcısı ile bir polis amirinin ismi karıştı.

Adana'da, fuhuş çetesi soruşturmasında adları geçen vali yardımcısının emeklilik dilekçesini verdiği, polis merkezi amirinin de görev yerinin değiştirildiği bildirildi.

Sarıçam ilçesine bağlı İncirlik semtindeki bir masaj salonunda fuhuş yaptırıldığı iddialarına adına karışan bir vali yardımcısı ile polis merkez amirinin fuhuş şebekesiyle bağlantılı olduğu iddiaları üzerine başlatılan soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğü belirtildi.

Adana Valisi İlhan Atış, iddialarda adı geçen vali yardımcısının şu an raporlu olduğunu belirterek, söz konusu vali yardımcısının emeklilik dilekçesini verdiğini ifade etti.

İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin konuyla ilgili soruşturmayı sürdüreceğini söyleyen Atış, "Adı geçen polis merkezi amirinin ise görev yeri değiştirildi. Savcılık tarafından hazırlanacak fezleke bize ulaştığında suç teşkil eden bir durumu varsa gereken yapılacak" dedi.

Atış, fezlekenin kendilerine bugün ulaştırılacağı yönündeki açıklamaların hatırlatılması üzerine de, "Katıldığım çeşitli toplantılar nedeniyle henüz makamıma geçemedim. Bilgim yok" diye konuştu.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, merkez Sarıçam ilçesine bağlı İncirlik semtindeki bir masaj salonunda fuhuş yaptırıldığı bilgisi üzerine başlatılan çalışmada, salon işletmecisi iki kız kardeş ile çalışan karı kocayı gözaltına almıştı.

Adliyeye sevk edilen zanlılar serbest bırakılırken, olaya adı karışan kamu görevlileriyle ilgili idari soruşturma başlatılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler