Adana’da ‘Gönüllerin Birincileri Floor Curling’ Yarışması Yapıldı

Adana’da ‘Gönüllerin Birincileri Floor Curling’ Yarışması Yapıldı

Aile ve Sosyal Politikalar, Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Curling Federasyonu tarafından organize edilen, Çukurova Üniversitesi, Çukurova Kaymakamlığı ile Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce desteklenen, çeşitli engel gruplarındaki özel sporcular..

Adana’da ‘Gönüllerin Birincileri Floor Curling’ Yarışması Yapıldı

Aile ve Sosyal Politikalar, Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Curling Federasyonu tarafından organize edilen, Çukurova Üniversitesi, Çukurova Kaymakamlığı ile Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce desteklenen, çeşitli engel gruplarındaki özel sporcuların katılımıyla Adana’da "Gönüllerin Birincileri Floor Curling Şampiyonası" düzenlendi.

Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya, çeşitli engel grubundan 75 özel sporcu katıldı.

Ataşbak; “Özel Sporcularımız İçin Çalışmalarımız Devam Ediyor”

Programda konuşan Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, 81 ilde olduğu gibi Adana’da da Özel Sporculara yönelik programlar düzenlemeye devam edeceklerinin altını çizdi. Özel Sporcuların hayata pozitif bakabilmeleri adına büyük çaba gösterdiklerini belirten Ataşbak, Adana'da kamu kurum ve kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Ataşbak konuşmasının devamında şunları söyledi. “Özel gereksinimi olan çocuklarımızdan spor sayesinde çok ciddi başarılı sonuçlar alıyoruz. Floor Curlingin keyifli bir spor branşı. Bu branşın özel sporcuların fiziksel ve zihinsel yönden gelişimine katkı sağladığına inanıyorum. Çocukların yaşam kalitesini arttırmaya yönelik bu ve benzeri çalışmalara ağırlık vereceğiz. Bugün güzel bir organizasyon gerçekleştirdik. Organizasyonda emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyorum.”

Gönüllerin Birincileri Floor Curling Yarışmasına, Çukurova Kaymakamı Osman Sarı, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zeynel Abidin Koç ile Körling Adana İl Temsilcicisi Bilal Oldaç katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler